Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Amy Winehouse: "Ανεξήγητα" τα αίτια θανάτου


Η Amy Winehouse, πέθανε το Σάββατο στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο στα 27 της χρόνια. Την πιο τραγική δήλωση, την είχε κάνει η ίδια στο περιοδικό «Harper’s Bazaar» τον περασμένο Οκτώβρη, όταν την ρώτησαν αν είχε ανεκπλήρωτες επιθυμίες: «όχι! Αν πέθαινα αύριο, θα ήμουν ένα ευτυχισμένο κορίτσι»...


Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της Amy Winehouse αναμένουν όλοι, ενώ τα σενάρια που την θέλουν να υπέκυψε στους «δαίμονές» της, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, δίνουν και παίρνουν. Στο μεταξύ, το σπίτι της στο Λονδίνο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, έχει μετατραπεί σε χώρο προσκυνήματος.

Αν και η ιατροδικαστική γνωμάτευση αναμενόταν την Κυριακή, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα. Στο μεταξύ, η αστυνομία εμφανίζεται να απορρίπτει ως «ανάρμοστα» τα σενάρια που θέλουν την 27χρονη σταρ να πέθανε από υπερβολική δόση και επιμένει να χαρακτηρίζει τα αίτια του θανάτου της «ανεξήγητα».

Έξω από το σπίτι της Amy στο Λονδίνο, εκατοντάδες θαυμαστές αφήνουν λουλούδια, κεριά και κάρτες με μηνύματα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν κατάρες για τον Χάρο, ενώ υπήρξαν κάποιοι που άφησαν φιάλες από το αγαπημένο της αλκοόλ και τσιγάρα!

Μεγάλο είναι το σοκ και των σταρ για τον θάνατο της 27χρονης. Rihanna, Nia Vardalos, Ronnie Wood, Demi Moore, Ricky Martin, Jessica Alba είναι μόνο μερικοί από όσους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της Amy, αλλά και τον θαυμασμό τους για το ταλέντο της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin