Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Στην Ελλάδα μέχρι και 45!

 

Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ.Παπουτσή,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ, έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!

Την είδηση μας μεταφέρει ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.


“Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ] ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες”, γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφεικαμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωστόσο σωστά επισημαίνει:

“Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχυς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

Ο δικός μας Υπουργος Προστασίας του Πολίτη, μεχρι χθες ειχε μια φυσιολογικη διακριτικη ασφαλεια.

Σημερα ομως εχουν ακροβολιστει στις τεσσερες γωνιες του τετραγωνου, οπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχουμενοι σε δικυκλα πανοπλοι αστυνομικοι!
Κατι προφανως φοβάται ο Κυριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη[sic!] και προφανως δεν τον καλυπτει η παλαιά ρηση "Ισχυς μου η Αγαπη του Λαου"

Σημειολογικά και μονον λοιπον, αυτο που εκφραζει η σημερινη Κυβερνηση ειναι πανικος με φοβος και προφανως καμμια Δημοκρατια”.

Εμείς τι να πούμε. Να τους εκατοστήσει;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin