Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου

Λέων 
 (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Βρείτε σήμερα, με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων, τρόπους ώστε να κλείσουν οι εκκρεμότητες που σας βαραίνουν και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε προς τα εμπρός. Στον προσωπικό τομέα, καλό είναι να ξεκαθαριστούν ζητήματα που επιφέρουν και δημιουργούν αποδιοργάνωση και σας κρατούν σε απόσταση τόσο από το σύντροφό σας όσο και από τις ανάγκες σας. 

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Εντονη ημέρα με ισχυρές αντιπαραθέσεις στον προσωπικό, τον επαγγελματικό και τον ερωτικό τομέα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Θέματα που αφορούν το πλαίσιο των σχέσεών σας, καθώς και το μέχρι πού φτάνουν τα όρια του καθενός, θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Αν εκφράσετε θυμό, μη χάσετε το μέτρο, γιατί θα χάσετε και το δίκιο σας. 

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Μετρήστε με προσοχή τα δεδομένα σε επανασυνδέσεις και καινούργιες σχέσεις στον ερωτικό και τον φιλικό τομέα, αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Κάτι τελειώνει οριστικά για εσάς αυτήν την περίοδο και είναι σημαντικό να κλείσετε με ρεαλισμό, ευθύνη και συνέπεια τις όποιες εκκρεμότητες αυτό περιέχει. 

Σκορπιός 
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Αποφύγετε να σηκώσετε το βάρος των γεγονότων αυτής της περιόδου μόνοι σας και ζητήστε την υποστήριξη σημαντικών για εσάς προσώπων του περιβάλλοντός σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να εισπράξει και να δώσει αγάπη και ασφάλεια στρεφόμενοι προς νέες σχέσεις και παύοντας να επιμένετε να τα εισπράττετε από σχέσεις που δεν τα παρέχουν. Το έχετε απόλυτη ανάγκη. 

Τοξότης 
(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης και αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα και καταστάσεις που σας υπερβαίνουν. Μερικές φορές η οπισθοχώρηση είναι σοφότερη από την επίθεση. Η τάση σας για παρορμητικές κινήσεις, συγκρούσεις και ανταγωνισμό μπορεί να σας οδηγήσει σε μοιραία λάθη. Στηριχτείτε στο μέτρο και την οργάνωση και δράστε με σεβασμό και σύνεση σε κάθε τομέα. 

Αιγόκερως 
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην απαντήσετε σε προκλητικές συμπεριφορές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα. Νέα ξεκινήματα που σκέφτεστε να κάνετε αυτήν την περίοδο βρίσκουν εμπόδια σε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στον συναισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μισοτελειωμένες καταστάσεις και εκκρεμότητες, ώστε να δοθούν ουσιαστικές λύσεις. 

Υδροχόος 
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Συζητήσεις και επαφές σήμερα έρχονται να διαλευκάνουν μπερδεμένα ζητήματα και να τονίσουν την αναγκαιότητα για σημαντικές αλλαγές και για μια νέα πορεία. Η όψη του Αρη με τη Σελήνη φέρνει συζητήσεις με στόχο να ξεκαθαριστούν ασαφείς καταστάσεις, μετακινήσεις και ταξίδια, ζητήματα που αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα και θέματα σπουδών. 

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η πολεμική διάθεση που προκαλεί η όψη Αρη - Σελήνης θα είναι έντονη σήμερα, γι’ αυτό θα χρειαστεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν σχέσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Αυτήν την περίοδο σας ζητείται να κλείσετε οριστικά κύκλους σπουδών και να οργανώσετε προσεκτικά θέματα που αφορούν ταξίδια και μετακινήσεις. 

Κριός 
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η περίοδος αυτή δεν θα αποδώσει για εσάς αν στηριχτείτε στην ορμή, στην παρόρμηση του εφήβου, στην ανάγκη για κυριαρχία και επιδόσεις και στην τάση σας για πρωτιά. Ο Κρόνος απέναντί σας, σας λέει πως η αποτυχία θα είναι δεδομένη, γιατί η δύναμη χωρίς σοφία, μέτρο και στρατηγική είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Οι παρορμητικές κινήσεις είναι απαραίτητο να μεταλλαχθούν και να αναδομηθούν σε ουσιαστική δύναμη. 

Ταύρος 
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Περίοδος σημαντικών εκκαθαρίσεων είναι αυτή που διανύετε. Οσο απομακρύνεστε από λάθος επιλογές σε κάθε τομέα και τρόπους συμπεριφοράς, προσωπικές πεποιθήσεις και αναλαμβάνετε τις ευθύνες απέναντι στον εαυτό σας τόσο οι εξελίξεις θα γίνονται καλύτερες για εσάς. Μεταλλάξτε με την εύνοια του Δία και του Πλούτωνα με τόλμη και στρέψτε καταστάσεις και γεγονότα υπέρ σας. 

Δίδυμοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με την όψη Σελήνης - Ουρανού θα είναι φορτισμένη η ημέρα για εσάς με μπερδεμένες καταστάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Χρειάζεται καλύτερη οργάνωση και αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας. Αποφύγετε ρίσκα στον οικονομικό τομέα και επώδυνες συζητήσεις στον οικογενειακό τομέα. 

Καρκίνος 
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Σχέσεις που αρχίζουν αυτήν την περίοδο στον ερωτικό τομέα έρχονται να σας δώσουν μαθήματα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Πάρτε αποστάσεις από οτιδήποτε περιπλεγμένο και χαώδες, αξιοποιώντας τη δυναμική του Κρόνου, του Ουρανού και του Πλούτωνα και μην ξεχνάτε την πίεση που έχετε δεχτεί εμπλεκόμενοι με ανώριμους ανθρώπους αλλά και ασαφείς καταστάσεις.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin