Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon ΑΝΩΝΥΜΟΙ - 1η ΦΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το βίντεο των ANONYMOUS που θα παρακολουθήσετε συνοδεύετε από το ακόλουθο κείμενο:

Γίνε μέλος και ενώσου μαζί μας στο ξεκίνημα ενός κινήματος για μια πραγματική αλλαγή. anonymous1 300x240 ΒΙΝΤΕΟ: ANONYMOUS [1η ΦΑΣΗ] «ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

«Το Σχέδιο» 1ος χρόνος. 3 Φάσεις. Ο κόσμος της αλλαγής.
Μοιράσου το μήνυμα με όποιον μπορείς.

1η ΦΑΣΗ: Βελτίωσε τον εαυτό σου. Εξάπλωσε το μήνυμα. Γίνε το μήνυμα.

*Διδαχθείτε το σύστημα σε βάθος, τις λειτουργίες που έχουν μπει σε εφαρμογή για να εμποδίζουν τη πραγματική ελευθερία, όπως και τους μηχανισμούς μέσα στο σύστημα που ωθούν τις μάζες να αποδέχονται υποσυνείδητα να παραδώσουν τις ελευθερίες τους. 


Τις δομές εντός του συστήματος που προωθούν το διχασμό ανάμεσα στους ανθρώπους των χωρών αυτού του κόσμου και τις αδικίες που γίνονται ενάντια στους ανθρώπους.

*Εξαπλώστε το σύστημα. Μοιραστείτε το βίντεο και την ιστοσελίδα με όποιον μπορείτε.Φτιάξτε τα δικά σας βίντεο, τραγούδια, τέχνη, γκραφίτι κλπ… εξαπλώστε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ, το κίνημα καθιερώνεται. Αναμείνατε μας.

*Διδαχθείτε τρόπους που σας επιτρέπουν να ελευθερωθείτε από το σύστημα. Αρχίστε σε μικρή κλίμακα και εφαρμόστε τους στη καθημερινή σας ζωή. Αυτό επίσης θα ισχύει σαν το επίκεντρο στη 2η Φάση, κλιμακώνοντας αυτά που έχετε μάθει.

*ΑΝΩΝΥΜΟΙ χάκερς – αρχίστε να υποστηρίζετε το κίνημα. Αυτό είναι ένα κάλεσμα σε όλους εσάς για τη στήριξη αυτού του κινήματος. Η εμπλοκή σας είναι στόχοι χαμηλής προτεραιότητας. Βοηθήστε το κίνημα και εξαπλώστε το μήνυμα του «Σχεδίου».

Η αντίσταση είναι εδώ.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin