Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου 
 
Καρκίνος(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο σάς εφιστούν την προσοχή σε ρήξεις, αντιπαραθέσεις και παρασκήνιο σε κάθε τομέα. Παρότι διανύουμε περίοδο διακοπών, είναι σκόπιμο να κινητοποιηθείτε, ξεμπλοκάροντας θέματα σχέσεων κα συνεργασιών που είχαν μείνει στάσιμα τον τελευταίο καιρό.

Λέων

(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Η λύση ενός οικογενειακού ή οικονομικού προβλήματος αλλά και η ισορροπία στον ερωτικό σας τομέα θα εξαρτηθεί από το πόσο είστε ικανοί να κρατήσετε σήμερα τις ισορροπίες. Παιχνίδια επιβολής, ανταγωνισμού και αλαζονικές συμπεριφορές μόνο αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρουν. Διαφοροποιηθείτε και θέστε τα όριά σας με ώριμο τρόπο.



Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Θετικές εξελίξεις περιέχει για εσάς η σημερινή μέρα, δίνοντάς σας την ευκαιρία για νέες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα αλλά και όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που κατέχουν σημαντικές θέσεις ή γνωρίζουν τρόπους και πρόσωπα που είναι σε θέση να προωθήσουν τους στόχους σας είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Με την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας αποφύγετε σήμερα υπερβολές στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε, οργανώστε επαγγελματικές και πρακτικές εκκρεμότητες ώστε να μην αντιμετωπίσετε ανατροπές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αποφύγετε να φορτωθείτε την πίεση και το άγχος κοντινών σας προσώπων.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, δημιουργούν κλίμα διασκέδασης και καλής διάθεσης. Στον συναισθηματικό τομέα είναι η κατάλληλη στιγμή να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους, να παραμεριστούν πλάνες και να αναληφθούν οι σωστές ευθύνες. Πρόσωπα με δύναμη και ισχύ θα λειτουργήσουν υπέρ σας στον επαγγελματικό τομέα.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Αν και διανύουμε περίοδο διακοπών, σημαντικά θέματα οργάνωσης και τάξης που αφορούν τις σχέσεις σας και τον επαγγελματικό τομέα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Νομικές διαδικασίες, σπουδές, συμβόλαια, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό αλλά και ζητήματα υγείας, αν τα χειριστείτε σωστά θα αποδώσουν εξαιρετικά θετικούς καρπούς.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και επαγγελματικά και διευθετήστε αμέσως τις οικονομικές σας υποχρεώσεις ώστε να μην αγχωθείτε. Η περίοδος που διανύετε είναι εξαιρετικά θετική για εσάς, δίνοντάς σας ευκαιρίες για μια νέα πορεία ζωής. Αδράξτε τις όσο κι αν αυτό απειλεί πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Συζητήσεις και επαφές σας ανοίγουν δρόμους που φαινόταν κλειστοί στο πρόσφατο παρελθόν. Εξελίξεις ανατρεπτικές, παρόλα αυτά θετικές, στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα, σας ζητούν να διαφοροποιηθείτε από δυσλειτουργικές συμπεριφορές σας. Ανταποκριθείτε ανάλογα. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές και οργανώστε σήμερα τον συγκεκριμένο τομέα.



Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Εντονα συναισθήματα σας φορτίζουν σήμερα αλλά όχι απαραιτήτως αρνητικά. Αν και είναι περίοδος διακοπών, σημαντικά επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα διακινούνται έντονα για εσάς. Στόχος κάθε σας κίνησης αυτή την τόσο έντονα καρμική περίοδο πρέπει να είναι η ισορροπία σας σε κάθε τομέα.

Κριός

(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Κινηθείτε με προσοχή σήμερα, αποφεύγοντας τις εντάσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ζητήματα που εμπεριέχουν παρασκήνιο αλλά και σημαντικές αποκαλύψεις των οποίων η άγνοια σας μπέρδεψε το τελευταίο διάστημα, έρχονται στο προσκήνιο και στον οικονομικό τομέα, αιτούμενα μια πιο ολοκληρωμένη και ενήλικη διαχείριση.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Ανακατατάξεις σε συναισθηματικές σχέσεις αλλά και πρακτικούς τομείς της ζωής σας σάς φέρνουν αντιμέτωπους με αλήθειες και νέα δεδομένα. Η περίοδος αυτή σας στρέφει προς την αυτοδυναμία, μέσα από ευκαιρίες αλλά και δυσκολίες που παρουσιάζονται. Παραμείνετε ανοιχτοί και σε επαφή με τον εαυτό σας και μην κρυφτείτε πίσω από ρόλους.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Γεγονότα που αφορούν σχέσεις δικές σας αλλά και κοντινών σας προσώπων φορτίζουν με έντονα συναισθήματα τη σημερινή μέρα. Σημαντικά άλυτα ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα και αλήθεια ώστε να διευθετηθούν οριστικά. Οσο κρύβεστε πίσω από επιφανειακές εκτιμήσεις και αντιδράσεις αυτά θα γιγαντώνονται.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin