Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Η Nintendo παρουσίασε τον διάδοχο του Wii

Το χειριστήριο της νέας κονσόλας διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών 

Τον διάδοχο της επιτυχημένης κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών Wii παρουσίασε ο ιαπωνικός γίγαντας των βιντεοπαιχνιδιών Nintendo στην έκθεση Ε3 στο Λος Άντζελες.

Η πολυαναμενόμενη κονσόλα, με την παράξενη ονομασία Wii U, θα διατίθεται με ένα χειριστήριο που διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών, και κάμερα, και αποτελεί «διασταύρωση» ενός συμβατικού χειριστηρίου με ανίχνευση κίνησης και ενός υπολογιστή ταμπλέτα.

Η αρχική κονσόλα Wii παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής, αλλά η Nintendo αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της τεχνολογικής υπεροχής των ανταγωνιστών της, της Μicrosoft με το Xbox 360 και του Sony Playstation 3. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα κονσόλα διαθέται τη δυνατότητα αναμετάδοσης υψηλής ανάλυσης βίντεο, βιντεοκλήσεων και περιήγησης στο διαδίκτυο.

Η Nintendo ήταν επίσης πρόθυμη να αναδείξει την επεξεργαστική ισχύ της νέας κονσόλας, καθώς προσπαθεί να επαναπροσεγγίσει τους «σκληροπυρηνικούς παίχτες» που θέλουν πιο «ενήλικα» και περίπλοκα παιχνίδια από πλευράς gameplay και γραφικών και δεν ήταν ικανοποιημένοι από τα λεγόμενα casual games του Wii.

Η Νintento θα συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών για την υποστήριξη του Wii U, ενώ η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη στην αμερικανική αγορά από την άνοιξη του 2012. Η τιμή της μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη, αλλά αναμένεται να είναι ανταγωνιστική του Χbox 360 και του PS3.

H νέα κονσόλα θα είναι συμβατή με τα βιντεοπαιχνίδια και τα περιφερειακά συστήματα του σημερινού Wii.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin