Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γεμίζει Indignados η Μαδρίτη

Πολλές δεκάδες χιλιάδες Ισπανοί "Αγανακτισμένοι" έχουν συγκροτήσει ογκώδη διαδήλωση μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου, στο κέντρο της Μαδρίτης, ενώ συνεχίζουν να συρρέουν κατά χιλιάδες οι διαδηλωτές από τις γύρω περιοχές, μετέχοντας σε μια ακόμη διαδήλωση κατά της λιτότητας και της ανεργίας.

Σε διαμαρτυρία «κατά της κρίσης και κατά του κεφαλαίου» καλεί το πανό των διαδηλωτών μπροστά στο ισπανικό κοινοβούλιο
Σε διαμαρτυρία «κατά της κρίσης και κατά του κεφαλαίου» καλεί το πανό των διαδηλωτών μπροστά στο ισπανικό κοινοβούλιο
Κατά χιλιάδες συρρέουν στο χώρο μπροστά στο ισπανικό κοινοβούλιο, στη Μαδρίτη, οι "Αγανακτισμένοι", συνεχίζοντας τις διαμαρτυρίες τους για την κρίση, την ανεργία, και την λιτότητα. "Ποτάμια" κόσμου συνέρρεαν από έξι διαφορετικά σημεία έξω από την πρωτεύουσα, ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για 45.000 άτομα, στις 12 το μεσημέρι.

"Την κατάσταση αυτή την δημιούργησαν οι τράπεζες κι οι κυβερνήσεις, πρέπει να γνωρίζουν, λοιπόν, ότι εμείς διαφωνούμε με τα μέτρα και τις περικοπές στον προϋπολογισμό, ότι θέλουμε να εισακουόμαστε,ότι θα το επιβάλλουμε αυτό", αναφέρεται στην ιστοσελίδα των "Αγανακτισμένων", όπου δημοσιεύονται πληροφορίες γιά πολλές εκδηλώσεις τους εκτός Μαδρίτης -στη Βαρκελώνη, στη Βαλένθια και αλλού.


"Οργανώσου και πολέμησε την ανεργία. Ας διαδηλώσουμε, μαζί, κατά της ανεργίας, κατά του κεφαλαίου", γράφει ένα πολύ μεγάλων διαστάσεων πανό, το οποίο βρίσκεται στην κεφαλή πορείας διαδηλωτών που κατευθύνονται από την κεντρική πλατεία Λεγκάνς, περίπου 15 χλμ.νότια της πρωτεύουσας, στο κτίριο του ισπανικού κοινοβουλίου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin