Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης human.plus επανέρχεται!

 
 
Το human.plus αποτελεί μία πρωτοβουλία για την δωρεάν διαδικτυακή προβολή των μη κυβερνητικών, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, συλλόγων ή εταιρειών που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται στα Δωδεκάνησα ή έχουν σχέση με αυτά (π.χ. σύλλογοι Δωδεκανησίων ανά την Ελλάδα και τον κόσμο). Φιλανθρωπικές, φιλοζωικές, οικολογικές, αθλητικές, πολιτιστικές, επιστημονικές και κάθε τύπου μη κυβερνητικές, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν.

 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε την λειτουργία του το Φθινόπωρο του 2007 και 12 τότε ΜΚΟ της περιοχής εγγράφηκαν. Η πρώτη εκείνη προσπάθεια κορυφώθηκε παραμονές Χριστουγέννων του 2007 με την έκδοση ενός δεκαεξασέλιδου διαφημιστικού οδηγού του προγράμματος που περιελάμβανε πληροφορίες για τις 12 ΜΚΟ και είχε κυκλοφορήσει σε 5.000 αντίτυπα μέσα από μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας και τις ίδιες τις ΜΚΟ. Σήμερα, μετά από μία σημαντική αναβάθμιση των σελίδων του human.plus, το πρόγραμμα επιστρέφει δριμύτερο.
Σκοπός του προγράμματος είναι να προβάλει το πολυποίκιλο έργο των ΜΚΟ και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσει το ροδιακό και δωδεκανησιακό κοινό για αυτές τις δράσεις και να το εμπνεύσει να συμμετάσχει σε αυτές ή και να δημιουργήσει δικές του.
Πως λειτουργεί το πρόγραμμα:Κάθε οργάνωση που συμμετέχει στο πρόγραμμα έχει μία δική της σελίδα (με το λογότυπο, την περιγραφή, τα στοιχεία επικοινωνίας και ως τρεις φωτογραφίες) εντός του κύριου κορμού του rhodes.online και παράλληλα προβάλλεται στην ειδική διαφημιστική εναλλασσόμενη θέση του human.plus σε κάθε σελίδα του rhodes.online (δεξιά στήλη, κάτω από το ημερολόγιο εκδηλώσεων).
Κάθε οργάνωση μπορεί να αποστέλλει τα δελτία τύπου, τα άρθρα, τα νέα, τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις της προς δημοσίευση στο rhodes.online. Αυτές θα δημοσιεύονται στις αντίστοιχες ενότητες του rhodes.online (π.χ. Εκδηλώσεις, Περιβάλλον, Κοινωνία κ.ο.κ.) και ταυτόχρονα στην σελίδα της οργάνωσης στο human.plus αλλά και αυτόματα σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας του rhodes.online και του human.plus (π.χ. Facebook).
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν. Για να συμπεριληφθεί μία οργάνωση στο πρόγραμμα αρκεί να κοινοποιηθεί στην mgk.advertising απόφαση του αρμόδιου οργάνου της (συνήθως Διοικητικού Συμβουλίου) ότι «επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα human.plus και παρέχει την άδεια στην mgk.advertising να περιλαμβάνει το λογότυπο, την επωνυμία και το σχετικό υλικό της οργάνωσης στις αντίστοιχες σελίδες του human.plus στον ιστοχώρο www.rhodes.com.gr και το έντυπο ή ηλεκτρονικό υλικό που θα εκδοθεί και θα εκδίδεται με στόχο την προώθηση του προγράμματος».
Σήμερα στο human.plus συμμετέχουν 16 ΜΚΟ (πολιτιστικές, οικολογικές, παροικιακές, λαογραφικές, μηχανοκίνητου αθλητισμού, φιλανθρωπικές κ.α.), ενώ πάντα όλες οι προσπάθειες των οργανώσεων και συλλόγων, ασχέτως αν συμμετέχουν ή όχι στο human.plus, προβάλλονται στο rhodes.online.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του human.plus,
επικοινωνήστε μαζί μας στο human.plus@rhodes.com.gr
ή επισκεφθείτε την σελίδα του προγράμματος στο Facebook.



 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin