Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ανάκληση χιλιάδων Chrysler

http://www.faretra.gr/images/1_nqkhz.jpg 

Περισσότερα από 11.000 οχήματα Chrysler ανακαλούνται. Κίνδυνος για τους οδηγούς λόγω λάθους στο τιμόνι
Η αυτοκινητοβιομηχανία Chrysler Group LLC ανακάλεσε 11.351 οχήματα επειδή ένα μηχανικό τμήμα του τιμονιού τους λείπει ή έχει τοποθετηθεί λάθος, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους.
 
Σε ορισμένα από τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν φέτος λείπει ή έχει τοποθετηθεί λανθασμένα ένα πριτσίνι στον άξονα περιστροφής της κολώνας του τιμονιού, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο δυστυχήματος, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε η εταιρεία στην Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων (NHTSA) των ΗΠΑ.
Ο εκπρόσωπος της Chrysler Βινς Μανίγκα είπε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τη NHTSA και δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα Chrysler 200 κάμπριο, τα μίνιβαν Town & Country, τα επιβατικά Dodge Avenger, Caliber, Caravan, Journey και Nitro και τα τζιπ Compass, Liberty, Patriot και Wrangler.
Οι αντιπρόσωποι της εταιρείας θα ελέγξουν εάν έχει τοποθετηθεί το πριτσίνι και θα επιδιορθώσουν τη βλάβη. Η ανάκληση θα ξεκινήσει εντός του μηνός.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin