Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Υπουργός κοιμήθηκε στο δρόμο για στηρίξει τους άστεγους

Σε υπνόσακους στους δρόμους του Σύδνεϋ στην Αυστραλία κοιμήθηκαν χθες το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Κέβιν Ραντ και διευθυντές μεγάλων επιχειρήσεων, με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για τους άστεγους, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στις 100.000.

Οι διοικητές των μεγάλων τραπεζών, των αεροπορικών εταιριών και ομίλων μετάλλου πέρασαν τη νύχτα κάτω από φεγγάρι στο πλαίσιο της επιχείρησης που φέρει τον τίτλο «Οι Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι κάτω από τα Αστέρια».


Η επιχείρηση επέτρεψε τη συλλογή τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας (2,9 εκατομμύρια ευρώ) για την οργάνωση St Vincent de Paul, που βοηθά τους άστεγους. Το πιο μεγάλο ποσό (127.000 δολάρια) συγκέντρωσε ο Ραλφ Νόρις, πρόεδρος της Commonwealth Bank.

«Νιώθω αμηχανία αλλά η νύχτα πέρασε καλά. Είμαι βέβαιος ότι θα έχω κομμάρες. Τα δάχτυλά μου στα χέρια και τα πόδια είναι κρύα», δήλωσε ο Νόρις στο δημόσιο ραδιόφωνο μετά τη διανυκτέρευση.

Ο υπουργός Εξωτερικών Κέβιν Ρουντ συγκέντρωσε 7.438 δολάρια, δηλαδή λίγο λιγότερα από τα 7.699 δολάρια που συνέλεξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τόνι Αμποτ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin