Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Δασκάλα φίμωσε μαθητές με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν!

 
Τα δυο παιδάκια – θύματα της εκπαιδευτικού, μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και η δασκάλα, δεν έμεινε μόνο στις παρατηρήσεις... Πήρε το σελοτέιπ και τους έκλεισε τα στόματα για να σταματήσουν να μιλούν. Μετά τις καταγελίες γονέων, παραδέχτηκε την πράξη της και απομακρύνθηκε από το δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Το περιστατικό κατήγγειλαν γονείς των μαθητών στον διευθυντή του σχολείου, μετά από τις περιγραφές των παιδιών, σύμφωνα με τις οποίες, η δασκάλα έκλεισε τα στόματά τους με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις της.

 
Όπως δήλωσε στο Νewsit η περιφειακή  Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλίας Κωνσταντία Πράντζου "η συγκεκριμένη δασκάλα πρώτα υπηρετούσε σε κεντρικό μεγάλο δημοτικό σχολείο της πόλης. Εκδήλωσε όμως τον τελευταίο καιρό κάποια δυσκολία στο να διαχειριστει την τάξη και διαμαρτυρήθηκαν οι γονείς...
Ο σύμβουλος που την παρακολουθησε συμφώνησε με τον προϊστάμενο ότι πρέπει να απαλλαγεί απο τα διδακτικά της καθήκοντα και να προσφέρει τις υπηρεσίες στο γραφείο, οπως και έγινε τον τελευταίο μήνα. Προχθές υπηρξε η ανάγκη να καλυφθεί ένα κενό στο 6ο Δημοτικό Λάρισας γιατί έλειπε κάποιος δάσκαλος. Και τη δεύτερη ημέρα που πήγε έκανε αυτό, έκλεισε τα στόματα των παιδιών με σελοτεϊπ. Το περιστατικό μας κατήγγειλαν οι γονείς και ο διευθυντής του σχολείου". 
Ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση, διενεργεί η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου, μετά από εντολή του αρμόδιου γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin