Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τα φίδια «έζωσαν» τη Λαμία και τα Τρίκαλα!

 

 Πανικό και αναστάτωση σκόρπισαν στους κατοίκους δυο πόλεων της περιφέρειας οι εισβολές ερπετών μέσα στα σπίτια τους. Τα αλλεπάλληλα κρούσματα έχουν προκαλέσει ανησυχίες στις αρχές, ενώ η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να επεμβαίνει για να μαζεύει φίδια από τις γειτονιές.
      

Μέσα στην πόλη της Λαμίας, τα ερπετά έχουν κάνει την εμφάνισή τους δύο φορές τις τελευταίες μέρες και μάλιστα σε κεντρικά σημεία. Το τελευταίο κρούσμα έκανε τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας να κλειδωθούν φοβισμένοι στα σπίτια τους για να εμποδίσουν μια περιφερόμενη οχιά να μπει μέσα. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν, βρήκαν το φίδι στα σκαλιά της εισόδου και το μάζεψαν για να το μεταφέρουν στο φυσικό του περιβάλλον.
     
Λίγες μέρες νωρίτερα, αντιμέτωποι με φίδι είχαν βρεθεί αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ενώ περιπολούσαν στην κεντρική πλατεία Πάρκου. Και αυτή τη φορά, τη λύση είχε δώσει η Πυροσβεστική. Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στον δήμο Λαμίας να βγάλει τα συνεργεία του στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης που έχει «πνιγεί» μέσα στα χορτάρια, τα οποία προσελκύουν τα ερπετά.
  
Στην περιοχή Αγία Μονή των Τρικάλων, ο ιδιοκτήτης μιας διώροφης κατοικίας «πάγωσε» όταν αντίκρισε δύο φίδια να κόβουν βόλτες μέσα στο σπίτι του. Ο άνθρωπος άρπαξε  στα χέρια τα δυο παιδιά του και, μαζί με την σύζυγό του, κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο ώσπου να φτάσει η Πυροσβεστική που έπιασε τα ερπετά και τα μετέφερε μακριά. Και σ’ αυτή την περιοχή, υπάρχουν χόρτα και μεγάλα αγκάθια στα οποία φωλιάζουν ερπετά. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin