Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Αυξητική στήθους ως δώρο γενεθλίων

http://www.faretra.gr/images/1_5nkg6.jpg 

Η Sarah Burge, εθισμένη τις πλαστικές επεμβάσεις, έκανε δώρο στην επτάχρονη κόρη της μία επέμβαση αύξησης στήθους, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. Τι απαντά στους επικριτές της (Pics)
Τον περασμένο χρόνο απασχόλησε τα μέσα, όταν εξομολογήθηκε ότι μαθαίνει στην εξάχρονη, τότε, κόρη της να χορεύει πάνω σε στύλο (pole dancing).


Ο λόγος για την Sarah Burge μία 50χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία έγινε διάσημη για τις αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Η αποκαλούμενη και ''Ανθρώπινη Barbie'', δηλώνει εθισμένη στις επεμβάσεις. Αυτή τη φορά στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, με το παράξενο δώρο που επέλεξε να δώσει στην επτάχρονη κόρη της. Μία αισθητική επέμβαση αυξητικής στήθους, αξίας 6.000 λιρών, την οποία θα μπορεί να κάνει όταν φτάσει 16 ετών και δε θα είναι παράνομο.

 
Η μητέρα δήλωσε ότι το παιδί της ενθουσιάστηκε με αυτό το ανάρμοστο, για όλους τους υπόλοιπους, δώρο και πέταξε από τη χαρά της. Το συγκεκριμένο δώρο, προσφέρθηκε στα πλαίσια, ενός ακριβού και πρωτότυπου πάρτι γενεθλίων που κόστισε 12.000 λίρες και είχε μόλις 7 προσκεκλημένους.

Στο πάρτι το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ένα ροζ υπερπολυτελές λεωφορείο, η 7χρονη Poppy και οι φίλες της, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ, να βάψουν το πρόσωπό τους, να ντυθούν με καινούργια ρούχα, να κάνουν ψεύτικα τατουάζ, να προσποιηθούν ότι πίνουν σαμπάνια και να γευτούν μία πανάκριβη τούρτα 250 λιρών.

Όπως και η μητέρα της, η Poppy έχει υιοθετήσει ανάλογη συμπεριφορά και στυλ. Στα γενέθλιά της, υποδέχθηκε τις καλεσμένες της, φορώντας ένα φόρεμα αξίας 300 λιρών, έντονο μακιγιάζ και extensions στα μαλλιά.

Η μικρή λατρεύει τα φώτα και τη δημοσιότητα της μητέρας της και θέλει να της μοιάσει. Πόζαρε όλο νάζι στο φωτογραφικό φακό και έδειχνε χαρούμενη. Εκτός από την αυξητική στήθους, δέχθηκε ως δώρο, ένα φορητό υπολογιστή, ένα σετ κοσμημάτων  μεγάλης αξίας και...spa 4.000 λιρών.

 
Η 7χρονη λέει ότι τα δώρα της είναι καταπληκτικά και όλες οι φίλες της τη ζηλεύουν. Πάνω από όλα όμως, ανυπομονεί να περάσουν τα χρόνια για να μπορέσει να κάνει την αισθητική επέμβαση και να γίνει ίδια με τη μαμά της. 

Η Sarah όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν τόνισε ότι το παιδί της είναι χαρούμενο και ζει μία φυσιολογική ζωή σαν όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.
Η 50χρονη γιόρτασε τα περασμένα της γενέθλια κάνοντας δώρο στον εαυτό της, πλαστικές 51.000 λιρών. Αυτή είναι η ζωή της και μάλιστα σκέφτεται να επιτρέψει στη μικρότερη κόρη της να παρακολουθήσει μέσω βίντεο, τη διαδικασία των επεμβάσεων για να ξέρει πως γίνεται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin