Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τι λένε τα άστρα

 
 
Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 
Κριός
Έχετε μια γιορταστική διάθεση και θέλετε να μοιραστείτε μια ωραία ημέρα με τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Κοινωνικά γεγονότα καθώς και συναδελφικότητα είναι πολύ αποδοτικά σήμερα. Επίσης αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για σας να πείτε όχι στο φαγητό, το ποτό ή οποιαδήποτε μορφή υπερβολής. Είστε επίσης πολύ γενναιόδωροι και ανεκτικοί με τους άλλους.
Ταύρος
Είστε περισσότερο επιδεκτικοί στην ομορφιά ή τα ωραία πράγματα σήμερα και θέλετε να περιβάλλεστε από αρμονικές, ή καλές καθημερινές εμπειρίες σήμερα. Η γενναιοδωρία σας είναι κάπως αυξημένη και αισθάνεστε καλά όταν μπορείτε και εξυπηρετείτε τις ανάγκες των άλλων ή όταν προσπαθείτε να τους συμπαρασταθείτε στα προβλήματά τους. Η καλλιτεχνική δημιουργία ή αισθηματικοί δεσμοί ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα (Ένα ευχάριστο γεγονός στην ενασχόληση κάποιου. Αυξημένη διαίσθηση και επιθυμία για βαθιά αισθηματική εμπειρία. Ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη από το άμεσο περιβάλλον κάποιου).
Δίδυμοι
Μιλάτε πολύ καθαρά, πειστικά και δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιες είναι οι προθέσεις σας. Οι σκέψεις και αποφάσεις σας είναι αρκετά καλές ώστε να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιό σας. Ακόμα αρκετά καλή ημέρα ώστε να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποια μορφή ανταγωνισμού, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για παιχνίδι, επαγγελματική ενασχόληση, διαγωνισμό ή πραγματικές εξετάσεις.
Καρκίνος
Επαναστατικότητα, ανυπομονησία, ξαφνικές εκρήξεις θυμού και έντονη επιθυμία να σπάσετε τους κανόνες και δεσμεύσεις της καθημερινότητας θα είναι πολύ έντονα στην ζωή σας σήμερα. Επίσης, ίσως να σας είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείτε επάνω σε έναν στόχο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και αυτή την ημέρα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί τα αποτελέσματα ή οι επιτυχίες σας ίσως είναι δυσανάλογες σε σχέση με την προσπάθεια που καταβάλετε.
Λέων
Αυτό το διάστημα εντείνονται οι κοινωνικές σχέσεις, οι φιλίες και οι "συμμαχίες σας" κατά κάποιο τρόπο. Η ενεργητικότητα και η σιγουριά σας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και μπορείτε να καταφέρετε πολλά μέσα από μια αρμονική και ομαλή συμπεριφορά. Οι άλλοι "συγγενείς ή φίλοι" φαίνονται διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν σήμερα.
Παρθένος
Είναι μια ημέρα απομόνωσης, ησυχίας, σκεπτικισμού και ξεκούρασης. Ίσως είστε καταβεβλημένοι, προς το παρόν εξαιτίας των δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σας και σας στερούν το δικαίωμα να επέμβετε και να τις σταματήσετε. Οι άλλοι ίσως σας κατακρίνουν ή ίσως δείξουν κάποια συναισθηματική ψυχρότητα απέναντι των προβλημάτων σας αυτή την ημέρα (Πιθανότητα χωρισμού από την/τον σύντροφο ή την μητέρα. Μια ημέρα μοναξιάς. Αντικοινωνικότητα).
Ζυγός
Αυτές τις ημέρες τα συναισθήματά σας και η ευαισθησία σας είναι σε ψηλά επίπεδα και θα είστε επιρρεπείς στο να ψάχνετε να εξασφαλίσετε ένα ασφαλές "καταφύγιο" ή έναν χώρο όπου μπορείτε να αποφύγετε τις εξωτερικές δυσάρεστες επιρροές. Συχνά ίσως αισθάνεστε κακόκεφοι και θα συγκινήστε πιο εύκολα για πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα στο περιβάλλον σας. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξετε περισσότερο την δουλειά σας ή να ασχοληθείτε με κάτι έξω από το σπίτι σας ώστε να αποκτήσετε μια συναισθηματική ισορροπία ή να μεταφέρετε τα προβλήματά σας μακριά από τον χώρο που ζείτε.
Σκορπιός
Αυτή είναι μια μικρή θετική ημέρα όπου θα αισθάνεστε καλά συναισθηματικά και θα μοιράζεστε ορισμένα ευχάριστα πράγματα με ανθρώπους που εκτιμάτε. Συμφωνίες ή συμβόλαια που πιθανό να υπογράψετε σήμερα θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Ακόμα, να περιμένετε κάποια υποστήριξη από φίλους και συγγενείς στα σχέδιά σας.
Τοξότης
Πολύ καλή ημέρα για να εκθέσετε ή να παρουσιάσετε την προσωπική σας δουλειά και δημιουργικότητα. Η δουλειά σας μπορεί να αποφέρει σημαντικούς "καρπούς" σήμερα. Μπορεί επίσης να είναι μια ημέρα όπου κάνετε το τελικό "φινίρισμα" σε ένα σχέδιο που δουλεύατε εδώ και αρκετό καιρό. πράγματα στην καριέρα σας, στην ενασχόλησή σας ή κάποιες συνεργασίες σας φαίνεται πως δεν πηγαίνουν όπως εσείς θα θέλατε σήμερα. Οι λόγοι φαίνεται πως είναι πολλοί και μεταξύ αυτών ίσως και κάποια λανθασμένη επιλογή σε θέματα συνεργατών. Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως αποφύγετε να βιάσετε τις καταστάσεις σήμερα και περιμένετε μέχρι να δείτε κάποια φυσιολογική αλλαγή χωρίς την συμμετοχή την δική σας. Από αυτό το σημείο και μετά είστε ελεύθεροι να ενεργήσετε όπως εσείς θέλετε.
Αιγόκερως
Αυτή είναι μια εκπληκτική, θαυμάσια ημέρα για σας. Θα αισθάνεστε πιο νέοι, δημιουργικοί, και θα ενθουσιάζεστε πιο εύκολα με ότι κάνετε. Καινούργιες ιδέες και ευκαιρίες σας περιτριγυρίζουν. Αυτή είναι καλή ημέρα για να "ξεκόψετε" από τα παλιά και να ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο, με δημιουργικούς ανθρώπους και δραστηριότητες.
Υδροχόος
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι πάρα πολύ καλές και αν δεν έχετε κάποια σταθερή σχέση σήμερα θα αποκτήσετε. Στην περίπτωση που έχετε η ημέρα είναι ευνοϊκή για να την σταθεροποιήσετε ή να την βελτιώσετε. Οι καινούργιες γνωριμίες σήμερα θα επιφέρουν σοβαρές αλλαγές στη δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις και αν και άλλοι παράγοντες το επιτρέπουν γάμος, αρραβώνας ή ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μέσα στο σπίτι κάποιου. Επίσης, αύξηση βάρους λόγω υπερβολών στην διατροφή).
Ιχθύες
Η συναισθηματική καταπίεση ή μοναξιά θα καταλάβει ένα σημαντικό μέρος από την ψυχολογία σας σήμερα. Κάποιες υπευθυνότητες σε σχέση με μια γυναίκα ή με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσουν επιπρόσθετες ευθύνες. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερβολική αδυναμία. Οι δυσκολίες υπάρχουν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε κάποιες ανώτερες αξίες.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin