Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τα πέντε μυστικά ευτυχίας σε ένα γάμο

 
  Στις μέρες μας σχεδόν οι μισοί γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο. Πώς τα καταφέρνουν άραγε οι άλλοι μισοί και βιώνουν την οικογενειακή θαλπωρή.
Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν πέντε βασικοί κανόνες που μπορούν να σε κάνουν να ζήσεις βίο ανθόσπαρτο για την υπόλοιπη ζωή σου.



Άκου!
Όλοι μας έχουμε την ανάγκη να μας ακούνε όταν μιλάμε και το ίδιο περιμένουν και από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι μας υπολογίζουν και θέλουν τη γνώμη μας. Αν, μάλιστα, θέλεις να δείξεις ότι προσέχεις τον συνομιλητή σου, διέκοψέ τον ευγενικά και πες του ότι καταλαβαίνεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρείτε μία λύση μαζί.
Βρείτε χρόνο
Το ότι μένετε κάτω από την ίδια στέγη δε σημαίνει ότι βλέπεστε κιόλας, όπως υποστηρίζουν πολλά ζευγάρια. Οι διαφορετικές υποχρεώσεις σάς κάνουν να μη βρίσκεστε καθόλου σας ζευγάρι και σιγά σιγά να απομακρύνεστε. Μέγα λάθος. Ορίστε κάποιες συγκεκριμένες ώρες τη μέρα να τις αφιερώνετε σε εσάς τους δύο και, προς Θεού, μην κουβαλάτε το γραφείο σας στο σπίτι, ούτως ή άλλως η δουλειά ποτέ δεν τελειώνει.
Πρόσεχε τι λες
Όταν έχετε μία διαφωνία, δε χρειάζεται να «λούζετε» ο ένας τον άλλο με κοσμητικά επίθετα, ούτε να του πετάτε πράγματα. Μία λάθος λέξη ή φράση μπορεί να μείνει ανεξίτηλη.
Κρατήστε τη φλόγα ζωντανή
Ξέρω ότι ακούγεται πολύ passé αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν τα ξενοκοιτάγματα κι ό,τι άλλο. Μην ξεχνάτε ποτέ τις πρώτες μέρες του πάθους σας και να φροντίζετε να βάζετε λίγη ποικιλία στην ερωτική σας ζωή ώστε να μη νιώσετε ποτέ ότι βαριέστε.
Πες μου τι ζητάς
Το ότι ο σύντροφός σας είναι ευχαριστημένος με αυτά που του προσφέρετε δε σημαίνει ότι δεν θα ήθελε και κάτι παραπάνω. Ρωτήστε τον ευθέως τι θα τον ευχαριστούσε να κάνετε απόψε κι αν είναι δυνατόν κάντε την επιθυμία του πραγματικότητα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin