Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Παραλύει ο δημόσιος τομέας σήμερα

http://www.faretra.gr/images/1_c3p16.jpg 

Συνεχίζεται και την Τετάρτη το μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων, δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Κλειστές θα παραμείνουν δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί, Ταμεία και εφορίες, οι ΔΕΚΟ (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ) και οι κρατικές Τράπεζες
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων, οι υπηρεσίες Πρόνοιας, οι ιδιώτες γιατροί της χώρας και οι οδοντίατροι.


Στις κινητοποιήσεις παίρνουν μέρος και οι φαρμακοποιοί. Με απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, τα Φαρμακεία θα μείνουν κλειστά αύριο.

Επίσης συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι διπλωματούχοι μηχανικοί και η Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων.

Απεργία έχουν προκηρύξει για αύριο οι ναυτεργατικές Ενώσεις των Μηχανικών ΠΕΜΕΝ και Στέφενσων, ενώ με 24ωρη απεργία θα συμμετέχει αύριο και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί αύριο κανένα δρομολογιο από και προς τα λιμάνια.

«Χειρόφρενο» τραβούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τα αστικά λεωφορεία να εξυπηρετούν μόνο τις γραμμές των Special Olympics, με 200 περίπου οχήματα.

Δεν θα κινηθούν ούε αύριο οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ, οι συρμοί του Προαστιακού, του Τραμ, του ΗΣΑΠ και τα τρόλεϊ.

Κανονικά θα λειτουργήσει μόνο το Μετρό.

Προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των πτήσεων των αεροσκαφών θα προκληθούν την Τετάρτη, καθώς η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε να συμμετάσχει -με 4ωρες στάσεις εργασίας- στη 48ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ με δύο 4ωρες στάσεις εργασίας, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin