Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τα επόμενα γραφεία της Apple θα είναι σαν «διαστημόπλοιο που προσγειώνεται»

 
Ένα φουτουριστικό γυάλινο κτίριο που θα θυμίζει «διαστημόπλοιο που προσγειώνεται» θέλει να χτίσει ο Στιβ Τζομπς προκειμένου να στεγάσει την εταιρεία του, που όλο μεγαλώνει.
Το αφεντικό της μεγαλύτερης εταιρείας υπολογιστών παρουσίασε τα εντυπωσιακά σχέδια του κτιρίου στο δημοτικό συμβούλιο του Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, και περιμένει την έγκρισή του προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής τον επόμενο χρόνο.


Το κτίριο στη φημισμένη Σίλικον Βάλεϊ θα χωράει 12.000 υπαλλήλους, ενώ οι εγκαταστάσεις στο σύνολό τους θα καλύπτουν έκταση 600.000 τ.μ. Η Apple έχει ήδη προχωρήσει στην αγορά μίας έκτασης 400.000 τ.μ. από τη Hewlett-Packard.
«Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα καλύτερα γραφεία στον κόσμο» είπε χωρίς διάθεση μετριοφροσύνης ο Τζομπς, απευθυνόμενος στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου σε μια 20λεπτη παρουσίαση.
«Πραγματικά πιστεύω ότι θα έρχονται φοιτητές της αρχιτεκτονικής για να το δουν. Είναι εκπληκτικό. Χρησιμοποιήσαμε τη τεχνογνωσία μας για να φτιάξουμε τα καταστήματά μας σε όλο τον κόσμο και τώρα γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε τα μεγαλύτερα κομμάτια γυαλιού στον κόσμο για αρχιτεκτονική χρήση» προσέθεσε

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin