Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου


Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου

Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Αρκετά απαλλαγµένους από το άγχος της τελευταίας περιόδου σάς βρίσκει η σηµερινή ηµέρα. Ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν πολλές για να κερδίσετε πόντους τόσο στην επαγγελµατική όσο και στην αισθηµατική και κοινωνική σας ζωή. Προσοχή παρ’ όλα αυτά στις επαφές σας, γιατί κάποιες στιγµές µέσα στην ηµέρα θα σας προκαλέσουν ένταση και χάος.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Ισως χρειαστεί σήµερα να ξεκαθαρίσετε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις που σας προβληµατίζουν. Κάντε το ψύχραιµα και µε µέτρο, για να µην παρασυρθείτε σε εντάσεις. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον επαγγελµατικό τοµέα, προς αποφυγή µελλοντικών προβληµάτων. Στον οικονοµικό τοµέα εκκρεµότητες ίσως σας αγχώσουν, αλλά επιλύονται άµεσα.

Λέων

(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Αποφύγετε σήµερα να φορτίσετε τις επαγγελµατικές και προσωπικές σας σχέσεις µε ένταση και θυµό. Οι ανατροπές της τελευταίας περιόδου θα διευθετηθούν κυρίως µέσα από τη δική σας εσωτερική επανατοποθέτηση, την ανάληψη ευθυνών και την αποµάκρυνση από παλιά µοντέλα συµπεριφοράς που µέχρι τώρα δεν σας οδήγησαν πουθενά.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Το επίκεντρο της προσοχής σας µε την όψη Σελήνης - ∆ία στρέφεται στον τοµέα των επαγγελµατικών και οικονοµικών σας θεµάτων. Αρκετές εξελίξεις στους τοµείς αυτούς και εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Συζητήστε αυτά που σας απασχολούν µε τους φίλους, την οικογένεια και τον σύντροφό σας και ζητήστε τη συµβουλή τους.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Μείνετε σήµερα σταθεροί και ψύχραιµοι στις αποφάσεις σας, δηµιουργώντας σε κάθε αναταραχή το πολυπόθητο για σας κλίµα σταθερότητας. Με τον Ηλιο σε όψη µε τον Ερµή στο ζώδιό σας, συνειδητοποιήσεις αλλά και έντονες συζητήσεις µε το περιβάλλον σας αποκαλύπτουν τρόπους να υλοποιήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Η Αφροδίτη και ο ∆ίας από το απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου, κάνουν τη σηµερινή ηµέρα έντονα κοινωνική και τη διάθεσή σας ιδιαίτερα θετική. Αν σκέφτεστε αυτήν την περίοδο να προχωρήσετε σε αγορές και συµφωνίες, είναι η κατάλληλη στιγµή για να το κάνετε. Ευκαιρίες που παρουσιάζονται τόσο στον επαγγελµατικό όσο και τον συναισθηµατικό τοµέα, καλό είναι να αξιολογηθούν ρεαλιστικά.

Τοξότης

(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Ασχοληθείτε σήµερα µε συζητήσεις, συµβόλαια, ταξίδια, δάνεια και συµφωνίες που είχαν βρει εµπόδια στην επίτευξή τους, αφού πρώτα εξετάσετε προσεκτικά κάθε παράµετρο σε αυτά. Με την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα, δώστε χρόνο και ξεκούραση στον εαυτό σας και στις ανάγκες του και πάψτε να αναλώνεστε παντού.

Αιγόκερως

(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Εχετε κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και νιώθετε πως τα πράγµατα δεν κυλούν όπως θα θέλατε. Η αλήθεια είναι πως τα σχέδιά σας, σε όλους τους τοµείς, αρχίζουν να κινούνται θετικά. Το µόνο που χρειάζεται είναι υποµονή και σωστή οργάνωση, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας µε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). H καλή σας διάθεση θα είναι το µεγάλο σας πλεονέκτηµα σήµερα. Θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ότι είστε ευχάριστοι και αγαπητοί στις καθηµερινές σας συναντήσεις και δοσοληψίες, µε αποτέλεσµα να είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Οµως φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ταξίδια ή στις µετακινήσεις σας. Οσον αφορά τα οικονοµικά σας, δείξτε σήµερα λίγο περισσότερο προσοχή.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Επαγγελµατικά και οικογενειακά ζητήµατα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήµερα. Η διάθεσή σας από την άλλη µε την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα, σας σπρώχνει περισσότερο στην αποστασιοποίηση παρά στην επίλυση των όσων µπορεί να προκύψουν σε αυτούς τους τοµείς. Ο έντονος συναισθηµατισµός σας σήµερα σας κάνει αρκετά εύθικτους και υπερβολικούς.

Κριός

(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελµατικές σχέσεις που αιτούνται ισορροπίας, αποφεύγοντας συγκρούσεις και παρασκηνιακές κινήσεις. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις σε κανέναν τοµέα, µιας και όσα θα ειπωθούν αυτήν την περίοδο ενέχουν διαστρεβλώσεις. Προσέξτε δάνεια, συµβόλαια, δικαστικές υποθέσεις και ανατροπές σε κάθε επίπεδο.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Μια νέα πορεία πραγµάτων σας ανοίγεται αυτήν την περίοδο, αρκεί να είστε πραγµατικά σε θέση να αφήσετε πίσω σας λάθος επιλογές, δικές σας αλλά και των γύρω σας και να ανοίξετε νέους δρόµους. Στον οικονοµικό και συναισθηµατικό τοµέα ήρθε η ώρα να σταθείτε απέναντι στις ευθύνες σας, αναλαµβάνοντας ξεκάθαρα όσα σας αναλογούν χωρίς υπεκφυγές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin