Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ο 50 Cent γράφει βιβλίο για τους ανήλικους νταήδες

Ο 34χρονος ράπερ 50 Cent, θα υπογράψει βιβλίο για νέους και έφηβους και θέμα τις αρνητικές συνέπειες της βίας των ανηλίκων “νταήδων”.
 
Το τρίτο του βιβλίο ετοιμάζεται να υπογράψει ο ράπερ 50 Cent. Το βιβλίο αναμένεται τον Ιανουάριο,  θα εκδοθεί από τον οίκο Penguin Young Reader Publishing με τίτλο “Playground” (Παιδική Χαρά). Θέμα  του θα είναι η βία των ανήλικων “νταήδων” και οι συνέπειες της στη ζωή παιδιών και εφήβων, όπως φαίνονται μέσα από την ζωή ενός 13χρονου “νταή” που βλέπει τις συνέπειες των πράξεων του και αλλάζει συνήθειες και πεποιθήσεις. 
 
“Ήθελα πολύ να γράψω αυτό το βιβλίο για να ανακαλύψω πως γίνεται βίαιο ένα παιδί. Γιαυτό και πήρα κομμάτια από τη δικιά μου παιδική ηλικία και εφηβεία αλλά ήταν ενδιαφέρον το πως η ιστορία απέκτησε δικιά της ζωή” δήλωσε ο ράπερ στο MTV.
Συμπληρώνοντας “το βιβλίο αυτό θα με βοηθούσε πολύ όταν ήμουν παιδί και τώρα που έχω ένα γιο στην εφηβεία θέλω να έχω θετική επιρροή στου εφήβους”.
Ο 50 Cent έγινε διάσημος χτυπώντας τα τσαρτς το 2003, με το άλμπουμ του “Get Rich Or Die Tryin'” που πούλησε 15 εκατομμύρια δίσκους. Έχει υπογράψει δύο ακόμα βιβλία, τον οδηγό επιτυχίας με τίτλο “The 50th Law” και τα απομνημονεύματα του   “From Pieces To Weight”. Έχει ξαναμιλήσει για τη βίαιη παιδική και εφηβική  του ηλικία και μέρος του gangsta μύθου του τον θέλει να πουλάει κρακ στα 12 του. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin