Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Στους 38 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων του E.coli

Στους 38 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων του E.coli 
 
Αλλος ένας άνθρωπος πέθανε από το βακτήριο E.coli στη Γερμανία, ανεβάζοντας σε 38 το συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ευρώπη, οι 37 από τους οποίους στη Γερμανία και ένας στη Σουηδία.
Νέο θύμα της επιδημίας είναι μια 90χρονη, η οποία υπέκυψε το τελευταίο 24ωρο στο Αμβούργο. Επίσης το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα από το βακτήριο E.coli.

Η περιοχή του Αμβούργου έχει ιδιαίτερα πληγεί από την επιδημία, καθώς 1.071 κρούσματα έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), περισσότεροι από 3.300 άνθρωποι προσεβλήθησαν από το βακτήριο σε 14 ευρωπαϊκές χώρες, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

Δυσαρεστημένοι οι Γερμανοί από τη διαχείριση της κρίσης

Η πλειοψηφία των Γερμανών δηλώνει δυσαρεστημένη με τον τρόπο που χειρίστηκε η γερμανική κυβέρνηση το ξέσπασμα της επιδημίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού Stern που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Το 58% των ερωτηθέντων στην έρευνα αυτή, που διενεργήθηκε σε δείγμα 1.003 ανθρώπων από το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Forsa, κρίνει ως κατώτερη του ικανοποιητικού ή κακή τη διαχείριση από την κυβέρνηση της κρίσης αυτής.

Μόνον το 31% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένο με την κυβερνητική πολιτική πληροφόρησης κατά το ξέσπασμα της επιδημίας.
 
 
πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin