Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 
 
Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Σημαντικές αλήθειες βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο, με τη δυναμική του Ουρανού αλλά και την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας να πλησιάζει, δίνοντάς σας απαντήσεις που ναι μεν σας ανατρέπουν δεδομένα, αλλά σας γλιτώνουν από πλάνες. Η δυναμική αυτή είναι ικανή να σας βγάλει από αναστολές, καθηλώσεις και διαστρεβλωμένες καταστάσεις χρόνων. Αξιοποιήστε την.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Συζητήσεις που προκύπτουν σήμερα μπορούν να σας ευνοήσουν μέσα από θετικές μελλοντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να φανείτε ρεαλιστές και να κινηθείτε με ωριμότητα. Αποφύγετε την πολυδιάσπαση και εστιάστε στην ενίσχυση της δικής σας θέσης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Η σημερινή μέρα ευνοεί την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων, συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα αλλά και ξεκαθαρίσματα, που τώρα μπορούν να υλοποιηθούν με τη σωστή δόση συναισθήματος και λογικής αρκεί πρώτα να είστε σαφής με τον εαυτό σας. Αποφύγετε ανατροπές και ταλαιπωρία στον τομέα των μετακινήσεων και χειριστείτε προσεκτικά συζητήσεις με συνεργάτες.
Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Οι θετικές όψεις του Αρη και της Αφροδίτης σάς βοηθούν να ξεκαθαρίσετε με θετικό τρόπο σχέσεις στον επαγγελματικό όσο και οικονομικό τομέα. Συναισθηματικά η ημέρα θα κυλήσει ομαλά. Οργανώστε ταξίδια συνευρέσεις και βραδιές με αγαπημένα πρόσωπα το Σαββατοκύριακο. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι δοκιμάστε με επιφύλαξη την τύχη σας σε νέες γνωριμίες.
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Η δύσκολη όψη του Ηλιου με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα σας εφιστά αυτές τις μέρες την προσοχή σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που προσπαθούν να σας χειριστούν με ενοχές, φόβο και παιχνίδια δύναμης, καλό είναι να αντιμετωπιστούν από μέρους σας με σοβαρά επιχειρήματα και δυναμισμό.
Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Ζητήματα που αφορούν σχέσεις, τα οποία περιέχουν εντάσεις, είναι ικανά να σας απορρυθμίσουν σήμερα αν δεν θέσετε εξαρχής τα όριά σας. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας σάς καλεί να περάσετε όμορφες στιγμές το Σαββατοκύριακο, κάνοντας ταξίδια με τον σύντροφό σας και αγαπημένα πρόσωπα, Παρόλα αυτά, αποφύγετε τις εντάσεις που δημιουργεί ο Αρης, επίσης απέναντί σας.
Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Αρνητικές καταστάσεις που αφορούν θέματα σχέσεων και βγαίνουν στο φως σήμερα με την όψη Σελήνης - Πλούτωνα - Κρόνου, θα χρειαστεί να μεταλλαχθούν με θετικό τρόπο ώστε να πάψουν πλέον να σας καταδιώκουν. Η προσκόλλησή σας σε παθολογικές καταστάσεις και η τάση σας για φαντασιωσικές εκτιμήσεις είναι τα εμπόδια που χρειάζεται να παρακάμψετε.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Οι θετικές όψεις του Κρόνου, του Αρη και της Αφροδίτης φορτίζουν τη σημερινή μέρα αλλά και το Σαββατοκύριακο που έρχεται με ευχάριστες συζητήσεις και επαφές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διαλυθούν πλάνες και να λάμψει η αλήθεια στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, αναθερμαίνοντας το κλίμα ανάμεσά σας. Αποφύγετε υπερβολές σε κάθε τομέα.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Συζητήσεις που αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε αντιπαραθέσεις σήμερα. Το Σαββατοκύριακο δώστε χρόνο στον εαυτό σας να δει τα πράγματα από απόσταση και έπειτα προχωρήστε σε σημαντικές συζητήσεις, καθώς η συναισθηματική φόρτιση που επιφέρει η όψη Αρη - Ποσειδώνα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που είναι επιφορτισμένες εδώ και καιρό με άλυτα ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο. Αναλάβετε την ευθύνη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, παραμερίζοντας μπερδέματα και πλάνες και λειτουργώντας εξισορροπητικά και με θετικότητα.
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Αξιοποιήστε τη δυναμική του Δία τόσο σε καινούργιες σχέσεις που εμφανίζονται στον ερωτικό τομέα όσο και για να οδηγήσετε τις παλιές σε μία φάση ανανέωσης και εξέλιξης. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το Σαββατοκύριακο, αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για διασκέδαση και εγκάρδιες επαφές τόσο στον οικογενειακό όσο και στον τομέα των σχέσεων.
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για διασκέδαση τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό με τον οποίο σας προικίζει η παρουσία του Αρη στο ζώδιό σας, τόσο σε καινούργιες σχέσεις που εμφανίζονται στον ερωτικό τομέα όσο και για να οδηγήσετε τις παλιές σε μία φάση ανανέωσης και εξέλιξης.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin