Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα 21 Ιουνίου

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.



Κριός

Συναισθηματική ευημερία και ικανοποίηση χαρακτηρίζουν την ζωή σας αυτή τη χρονική ημέρα. Αισθάνεστε ήσυχοι και απαλλαγμένοι από φροντίδες και υπάρχουν πιθανότητες για να περάσετε κάποιες μακρόχρονες και ευχάριστες διακοπές μαζί με άλλους. Η τεμπελιά ή επιείκεια στον εαυτό σας και η αναμονή χωρίς προσπάθεια από μέρους σας για τη λειτουργία των καθημερινών υποχρεώσεών σας είναι τα αρνητικά σημεία αυτής της χρονικής ημέρας.

Ταύρος

Κρυμμένα πάθη, φόβος, ζήλιες, πόθος και επιθυμίες ή ανάγκες εμφανίζονται σε σας σήμερα και μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στις πολύ στενές σχέσεις σας. Έχετε την τάση να γίνεστε καταπιεστικοί ή απαιτητικοί σε μια στενή σχέση σας, φορτισμένοι συναισθηματικά και να πιέζετε τα πράγματα σε μια υπερφορτωμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Θετικά, μια σχέση μπορεί να γίνει βαθύτερη ή να ξαναγεννηθεί σήμερα, δίνοντας καινούργια ζωή από την επιθυμία σας να φανερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Δίδυμοι

Τα ερωτικά σας αισθήματα και πάθη είναι έντονα και πιεστικά σήμερα και πιθανόν να έχετε την τάση να γίνεστε πολύ απαιτητικοί από τον σύντροφό σας. Η ένταση στις σχέσεις σας μπορεί να εμφανιστεί επειδή κάποιος από τους δυο αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από τον άλλον. Η έντονη επιθυμία αγάπης μπορεί εύκολα αυτές τις ημέρες να γίνει θυμός, εριστικότητα ή και πεδίο σύγκρουσης.

Καρκίνος

Περίεργες επιθυμίες, ωθήσεις και αισθήματα που δύσκολα περιγράφονται ή κατανοούνται από τους άλλους χαρακτηρίζουν τον τρόπο ζωής σας σήμερα. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας φαίνονται άδειες, χωρίς περιεχόμενο ή χωρίς αξία. Σας είναι λιγάκι δύσκολο ή έστω προσωρινά δύσκολο να εστιαστείτε επάνω στα ενδιαφέροντά σας ή στην δουλειά σας. Από την άλλη πλευρά σας είναι πιο εύκολο και ίσως πιο αποδοτικό το να σχεδιάζετε τις μελλοντικές σας δραστηριότητες έστω και αν αυτές χαρακτηρίζονται από άλλους μη εφαρμόσιμες. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Λέων

Πολλά πράγματα ή συναισθηματικές εμπειρίες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την "σκόνη" που έχει μαζευτεί στην ζωή σας κατά τα τελευταία χρόνια. Καθόλου απίθανο να νιώθετε έντονη την επιθυμία να αποκαταστήσετε ή αντικαταστήσετε ένα τρόπο ζωής που έχετε βαρεθεί ή που δεν σας γεμίζει πάρα πολύ. Οι άλλοι και ειδικά οι άνθρωποι από το άμεσο περιβάλλον σας και καθόλου απίθανο κάποιοι συγγενείς να είναι αντίθετοι με τις αποφάσεις σας σήμερα (Σύγκρουση ή διαφωνίες με κάποια γυναίκα. Διαφορές απόψεων με τους άλλους που εύκολα οδηγούν στην αποξένωση ή χωρισμό από αγαπημένα πρόσωπα). Αναμνήσεις και ενδιαφέροντα του παρελθόντος.

Παρθένος

Η ανησυχία, η βιασύνη και η πίεση μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα αφού ενεργείτε παρορμητικά και ίσως απορυθμίζεστε σε σχέση με το περιβάλλον σας. Η ισχυρογνωμοσύνη, ο φανατισμός ή η τάση σας να μεγεθύνετε τις καταστάσεις δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Το "παιδί" που έχετε μέσα σας βγαίνει σήμερα στην επιφάνεια και ισχυροποιείται η αίσθηση του χιούμορ και της παιχνιδιάρικης διάθεσής σας αλλά πιθανό να παρεξηγείτε εύκολα από τους άλλους (Μια ημέρα από ιδιόμορφες επιθυμίες και ενδιαφέροντα. Μια συναισθηματική ένταση. Προβλήματα ή διαταραχές στα υγρά του σώματος).

Ζυγός

Το πνεύμα σας, η διάθεσή σας είναι ανεβασμένα σήμερα και αισθάνεστε αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Βλέπετε την ζωή μέσα από μια καινούργια προοπτική και σας είναι εύκολο σήμερα να ξεχάσετε το παρελθόν και τα λάθη του σκοπεύοντας να ακολουθήσετε ένα εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής.

Σκορπιός

Είστε πιο ομιλητικοί, αισιόδοξοι και κατά κάποιο τρόπο φιλοσοφικοί αυτή την ημέρα. Βλέπετε τα πράγματα από μια καλύτερη προοπτική και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνετε πολλά ή έχετε να κάνετε κάποιες επωφελείς συναλλαγές. Είναι μια καλή ημέρα για να ταξιδέψετε, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας ή να κάνετε κάποιες σωστές εμπορικές συναλλαγές.

Τοξότης

Η φυσική σας ενέργεια βρίσκεται πολύ ψηλά σήμερα και απολαμβάνετε τις σωματικές δραστηριότητες αυτές τις ημέρες. Όμως προσέξτε μην το παρακάνετε, ειδικά εάν έχετε πρόβλημα υγείας ή το σώμα σας δεν βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσετε αυτή την ένταση.

Αιγόκερως

Ανήσυχοι και απελευθερωμένοι, θα αισθάνεστε σήμερα πως πρέπει να "σπάσετε" τους κανόνες και τους περιορισμούς στη ζωή σας αυτή την ημέρα. Θα αναζητάτε την ελευθερία και δεν θα έχετε πολύ υπομονή να ανεχτείτε τις κουραστικές καταστάσεις. Φυσιολογικά μπορείτε να ανεχτείτε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις αλλά όχι σήμερα. Δεν φαίνεται πως είστε διατεθειμένοι να αντιδράσετε με ένταση, απλά θέλετε να κάνετε κάτι πιο ευχάριστο, κάτι που σας τραβάει περισσότερο έστω και αν βρίσκεται σε αντίθεση από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και υπευθυνότητες.

Υδροχόος

Θα αποδειχτεί όμως αλήθεια το ότι αυτές τις ημέρες θα ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για σας και για τις φιλοδοξίες σας. Η αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σας θα είναι πολύ ανεβασμένες και ίσως να κάνετε το λάθος να ρισκάρετε περισσότερο απ' ότι πρέπει ή να προσπαθήσετε να φέρετε πολύ σύντομα αποτελέσματα στην απόκτηση των υλικών αγαθών. Κάτι που θα πρέπει να το αποφύγετε και να προσπαθήσετε να βαδίζετε επάνω σε πράγματα που τα γνωρίζετε πολύ καλά ή έχουν πολύ μικρές πιθανότητες ρισκαρίσματος. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.

Ιχθύες
Η οικογενειακή σας ζωή και η αίσθησή σας για ασφάλεια πολύ πιθανό να περάσουν μια κρίση σήμερα. Ένα πρόβλημα με κάποιο μέλος από την οικογένειά σας ίσως εμφανιστεί πολύ έντονο και χρειαστεί ιδιαίτερη μεταχείριση από την πλευρά σας. Αυτό μπορεί να είναι συνδεδεμένο με οικονομικά ή ακόμα και υποθέσεις υγείας. Ίσως αυτή την ημέρα να επιχειρήσετε να κόψετε κάποιες παλιές αλλά βλαβερές συνήθειες σε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την υγεία σας ή και την ίδια σας την οικογένεια.


πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin