Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γέννησε 13 «αυγά» ηρωίνης μέσα στην φυλακή!

 
 
 
13 «αυγά» ηρωίνης συνολικού βάρους 55, 3 γραμμαρίων  έκρυβε στο στομάχι του κρατούμενος που μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας από τον Κορυδαλλό.
Σύμφωνα με το protothema.gr η... δυσπεψία πρόδωσε έναν 41χρονο κρατούμενο που μετήχθη πριν από λίγες ημέρες από τις Φυλακές Κορυδαλλού στο Κατάστημα Κράτησης της Λάρισας! Όπως αποδείχθηκε, του είχαν πέσει... βαριά τα «αυγά» ηρωίνης που, άγνωστο πώς, είχαν περιέλθει στην κατοχή του πριν από την μεταγωγή και τα μετέφερε με κίνδυνο της ζωής του μέσα στο στομάχι του!

 
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας υποψιάστηκαν ότι ο κρατούμενος έκρυβε και άλλα πράγματα, όταν σε έναν πρώτο έλεγχο βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο. Έτσι, τον έθεσαν υπό επιτήρηση σε ειδικό χώρο κράτησης και, τρεις ημέρες αργότερα, η... φύση τον πρόδωσε και αποφάσισε να αποβάλλει τα ξένα σώματα που έκρυβε στα σωθικά του!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κρατούμενος... «γέννησε» διαδοχικά 13 νάιλον «αυγά» που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 55,3 γραμμαρίων! Από τύχη και μόνο επέζησε, καθώς τα υγρά του στομάχου θα μπορούσαν να είχαν διαλύσει το περιτύλιγμα, με αποτέλεσμα τα τοξικά ναρκωτικά να χυθούν στον οργανισμό του και να τον σκοτώσουν!
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin