Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Έναντι 100 εκατ. ευρώ πουλήθηκε η ακριβότερη έπαυλη στις ΗΠΑ

 
 
 Νέο ιδιοκτήτη βρήκε η ακριβότερη έπαυλη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής - και δεν είναι Αμερικανός. Πέρασε σε βρετανικά χέρια και συγκεκριμένα στη νεαρή Πέτρα Εκλεστόουν, κόρη του γνωστού επιχειρηματία και πανίσχυρου "αφεντικού" των αγώνων αυτοκινήτου Φόρμουλα 1, Μπέρνι Εκλεστόουν.

Η μόλις 23χρονη Πέτρα αγόρασε με τα λεφτά του μπαμπά την έπαυλη, συνολικού εμβαδού 5.253 τ.μ., στην τιμή των 100 εκατ. ευρώ και έτσι θα έχει πλέον ένα «κεραμίδι» πάνω από το κεφάλι της (και) όταν επισκέπτεται το Λος Άντζελες. Η κατοικία-παλάτι, που βρίσκεται στο Νο 594 της Μέιπλτον Ντράιβ του Χόλιγουντ, ανήκε στην οικογένεια του μακαρίτη Άαρον Σπέλινγκ, παραγωγού πασίγνωστων και επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών όπως «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» και «Μπέβερλι Χιλς 90210».


Ο Σπέλινγκ και η χήρα του, Κάντι είχαν αγοράσει την έκταση το 1980 και μέχρι το 1989 είχαν χτίσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική έπαυλη στην Καλιφόρνια: διαθέτει 14 υπνοδωμάτια, 27 μπάνια και WC, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, κομμωτήριο, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογραφικών προβολών, και περισσότερες από 100 θέσεις πάρκινγκ.


Ο 80χρονος Εκλεστόουν έχει "καλομάθει" τόσο την Πέτρα, όσο και την άλλη κόρη του, την 27χρονη Ταμάρα. Πριν από λίγες εβδομάδες ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό από τη μεγάλη περιουσία του και τους αγόρασε δύο σπίτια στο Λονδίνο, ένα στο Κένσινγκτον για την Ταμάρα και μια έπαυλη με οκτώ κρεβατοκάμαρες στο λονδρέζικο Τσέλσι για την Πέτρα. 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin