Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων,οι Τούρκοι κάνουν show στη Κομοτηνή!

 
Το κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΤRT θα αναζητήσει "ταλέντα" στη Δυτική Θράκη! Η τηλεοπτική εκπομπή ". Η εκπομπή που θα αναζητήσει τα ταλέντα ονομάζεται "Το αστέρι μας είσαι εσύ" είναι η παρόμοια εκπομπή του " Ελλάδα έχεις ταλέντο".

Μόνο που οι υπεύθυνοι του κρατικού καναλιού επέλεξαν να έρθουν στην Κομοτηνή για να διαλέξουν τους πιο ταλαντούχους "Τούρκους" όπως τους αποκαλούν οι γείτονες μας τους Μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης.

Οι διαγωνιζόμενοι θα τραγουδήσουν "διάφορα τουρκικά τραγούδια" και μια επιτροπή που αποτελείται απο διακεκριμένους καλλιτέχνες θα επιλέξει τους πιο ταλαντούχους.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Φιλία στην Κομοτηνή.

Μπορεί η συγκεκριμένη εκπομπή να κάνει παρόμοιες διοργανώσεις και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και των Βαλκανίων όπως τα Σκόπια, το Βερολίνο αλλά η αναζήτηση "τουρκικών ταλέντων" απο το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ίσως ήθελε περισσότερη προσοχή απο τις ελληνικές αρχές που τους έδωσαν την άδεια.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19 Μαϊου, την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Κάποιοι γραφειοκράτες φαίνεται οτι δεν θυμούνται καν την ημέρα αυτή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin