Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon O Σουμάχερ ανθίσταται…



Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αντιμετώπισε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χτες το απόγευμα στη Βαρκελώνη, πριν μπει στην W02 για τις σημερινές ελεύθερες δοκιμές. 

Δήλωσες ότι δεν το ευχαριστήθηκες στην Τουρκία…
Αυτό που είπα ήταν ξεκάθαρο. Έχοντας στα χέρια μου ένα μονοθέσιο ικανό για την 5η ή 6η θέση περιορίστηκα λόγω όσων αχρείαστων συνέβησαν στους δυο πρώτους γύρους. Προφανώς όταν μπορείς να τερματίσεις 6ος και δεν τα καταφέρνεις δε διασκεδάζεις…
Πως είναι η διάθεσή σου για αυτόν τον αγώνα;
Δεν διαφέρει απ’ τους άλλους. Δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα μου. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμη και στον προηγούμενο αγώνα η δράση ήταν ευχάριστη απλά το αποτέλεσμα με δυσαρέστησε. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις.

Θεωρείς ότι είναι πιο δύσκολο τώρα να διαχειριστείς μια κακή μέρα;
Αυτό θα το πάρω ως κομπλιμέντο. Είναι τιμή για μένα που ασχολείστε τόσο πολύ με το τι κάνω. Κατά μια έννοια έτσι εξασφαλίζουμε και οι δυο τα προς το ζην μας. Ο αθλητισμός είναι συναισθήματα που έχουν σκαμπανεβάσματα. Είμαι σίγουρος ότι εγώ θα έχω τ
ο πάνω χέρι στο τέλος. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό. 

Επέστρεψες με στόχο τις νίκες…
Ναι μόνο γι’ αυτό επέστεψα. Αν είχα κερδίσει εύκολα δε θα βίωνα αυτή την κατάσταση. Όταν υπέγραψα είχαμε διαφορετικούς στόχους απ’ ότι τώρα. Βρισκόμαστε σε μια φάση βελτίωσης που είναι φυσιολογική. Δεν είμαστε μάγοι. 

Ο Τζάκι Στιούαρτ προέβλεψε ότι θα ανέβεις σύντομα στο βάθρο;
Να είστε βέβαιοι ότι θα ανέβω φέτος.

Τι θα σε έκανε να διασκεδάσεις σ’ αυτό τον αγώνα;
Η μεγιστοποίηση της απόδοσης του μονοθεσίου

Θα ήταν χειρότερα αν κανείς δεν ασχολούνταν μαζί σου;
Δεν με ενοχλεί. Είναι προτιμότερο βέβαια να λείπουν οι αχρείαστες κριτικές. Αλλά είναι μέρος της ζωής μου. Το έχω περάσει πολλές φορές αυτό και κάθε φορά μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος.

Πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι;
Ναι πρέπει να αποφύγω λάθη όπως αυτό που έκανα στη στροφή Νο 1 στην Τουρκία και που οδήγησε σε άλλες υπερβολές. Όταν βρεις το ρυθμό και όλα βαίνουν σωστά το νιώθεις. Ξέρω ότι μπορώ να το πετύχω και πρέπει να το καταφέρω τη σωστή στιγμή, δεν έφτασα εκεί ακόμη 100%.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin