Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Google Advisor: ο οικονομικός σας σύμβουλος


Στην προσπάθειά της η εταιρεία Google να αποκτήσει μερίδιο στην αγορά του private finance, έχει εισάγει ένα νέο εργαλείο με σκοπό τη εύρεση και τη σύγκριση οικονομικών προϊόντων.
Πρόκειται για το Google Advisor, το οποίο αποτελεί κατά κύριο λόγο ένα εργαλείο σύγκρισης προσωπικών οικονομικών πακέτων τα οποία είναι διαθέσιμα στην αγορά. Βοηθάει κάθε χρήστη να συγκρίνει<…>

και να ελέγξει τις διαφορές στις προσφορές ενυπόθηκων δανείων, πιστωτικών καρτών, τραπεζικών λογαριασμών καταθέσεων και προθεσμιακών, παρέχοντας έναν κατάλογο των χρηματοπιστωτικών μέσων που πληρούν τα κριτήρια ανάλογα με την αναζήτησής σας.
Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα στοιχεία κατά κύριο λόγο μέσω πληροφοριών από τη μηχανή αναζήτησης που διαθέτει, καθώς και μέσω πληροφοριών που λαμβάνει από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα απευθείας.
Το Google Advisor από την πλευρά του δεν είναι μια μηχανή αναζήτησης, παρόλα αυτά αποτελεί ένα ξεχωριστό εργαλείο με μοναδικές δυνατότητες και αρκετά φίλτρα για να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή του εκάστοτε χρήστη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin