Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Περιποίηση που δεν κοστίζει για τις φτωχές γαλλίδες!

 

Είναι γνωστό ότι οι γαλλίδες δαπανούν πολλά για την περιποίησή τους. Σύμφωνα με έκθεση του 2008 της εταιρίας έρευνας αγοράς Mintel, οι γαλλίδες ξοδεύουν 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για την αγορά προϊόντων περιποίησης προσώπου.

Όμως, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου τέσσερα εκατομμύρια γαλλίδες δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα για τον καλλωπισμό τους. Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα γιατί πλέον και οι πιο φτωχές γαλλίδες θα μπορούν να απολαμβάνουν την φροντίδα των ειδικών χάρη στην Λουτσία Ιράτσι, η οποία άνοιξε ένα ινστιτούτο στην περιοχή Goutte d'Or, μία φτωχική συνοικία στο βόρειο Παρίσι, όπου διαμένουν πολλοί μετανάστες.

Πρόκειται για το πρώτο ινστιτούτο ομορφιάς με "κοινωνικό" προφίλ, το οποίο προσφέρει από κούρεμα και αποτρίχωση μέχρι περιποίηση προσώπου στην τιμή των 3 ευρώ, αρκεί να μπορεί η πελάτισσα να αποδείξει ότι δεν είναι ευκατάστατη.

Για να εξασφαλίσει την απαραίτητη ποιότητα για τις πελάτισσές της, η ιδιοκτήτρια έχει προσλάβει διαχειριστή, αισθητικό και κομμώτρια και για τα υπόλοιπα εξαρτάται από την εθελοντική εργασία. Δέχεται, πάντως, έξι πελάτισσες την ημέρα.

Η Ιράτσι, η οποία είναι ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο ακριβό έκτο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, ονόμασε το κατάστημά της "Ζοζεφίν- για την ομορφιά των γυναικών". Έχει εξασφαλίσει σημαντικές χορηγίες: μία εταιρία ιντερνετικού εμπορίου της έχει παραχωρήσει τα γραφεία της χωρίς ενοίκιο για τον πρώτο χρόνο, ενώ οι εταιρίες καλλυντικών Maybelline και L'Oreal δωρίζουν καλλυντικά και προϊόντα για τα μαλλιά και η γαλλική εταιρία με είδη ρουχισμού Caroll παρέχει συλλογή από ρούχα, τα οποία μπορούν να δανειστούν οι πελάτισσες αν πρέπει να πάνε σε κάποια συνέντευξη. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin