Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Παρουσίαση βιβλίου για τους αγνοούμενους της κυπριακής τραγωδίας


Συγκλονιστικές μαρτυρίες, συγκινητικές αφηγήσεις, φωτογραφίες και ποιήματα για τους αγνοούμενους της κυπριακής τραγωδίας, συνοψίζονται στο βιβλίο του δημοσιογράφου, φωτογράφου και σκηνοθέτη, Πέτρου Πετρίδη με τίτλο «Μνήμες αξεθώριαστες», που παρουσιάστηκε στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της θεατρικής ομάδας «Η Κύπρος μας».

Με αναφορές στο ανθρωπιστικό πρόβλημα των αγνοουμένων, απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, Ηλίας Τσεκερίδης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, Πίτερ Παπανικολάου, η γενική πρόξενος της Κύπρου, Κούλα Σοφιανού, και η γενική πρόξενος της Ελλάδας, Άγη Μπαλτά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή 25λεπτου οπτικογραφημένου αφιερώματος στις ηρωίδες γυναίκες της Κύπρου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Πετρίδη. Το αφιέρωμα περιελάμβανε συγκλονιστικές μαρτυρίες, από τις Χαρίτα Μάντολες, Γιαννούλα Αχιλλέως, Ελένη Φωκά, Ανδρούλα Γιατρού, Ελένη Κασάπη και Ερασμία Ελισσαίου, μέσα από τις οποίες παρουσιάζεται η βαρβαρότητα των εισβολέων και το δράμα των αγνοουμένων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin