Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Περίεργα: Εμφανίστηκαν εκατομμύρια μικρά άσπρα ανθρωπάκια!


Δεν είναι εξωγήινοι δεν είναι ξωτικά… δεν είναι ούτε ο Κάσπερ το φαντασματάκι….

Είμαστε εμείς. Εγώ, εσύ όλοι δίπλα μας σε αυτή τη χώρα. Μας έχουν κάνει μικρά άσπρα, από τον φόβο μας, άβουλα και μίζερα ανθρωπάκια. Είμαστε έτοιμοι να εκλιπαρήσουμε για ένα κομμάτι ψωμί. Είμαστε τρομοκρατημένοι και σκύβουμε το κεφάλι για να κάνουμε ότι μας προστάξουν.

Μας λένε ήρθε η κρίση, χρωστάτε, εσείς τα φάγατε και τώρα πρέπει να δουλέψετε να ξεχρεώσετε όχι όλοι μαζί αλλά ο καθένας ξεχωριστά, να φαγωθείτε αναμεταξύ σας και να νοιάζεστε μόνο για τον ποπό σας. Και εμείς ακολουθούμε όπως άλλωστε 40 χρόνια τώρα κάνουμε.

Λέει το κάθε ανθρωπάκι ξεχωριστά: «Εγώ έχω οικογένεια και παιδιά και χρέη δεν μπορώ να σταθώ δίπλα σας. Εγώ θα δουλεύω και θα υποτάσσομαι γιατί έχω παιδιά. Γιατί πρέπει να βολέψω το παιδί μου, όπως υποτάχτηκε ο μπαμπάς μου και με έβαλε στο δημόσιο εμένα. Να προσκυνήσω τον κατακτητή είτε αυτός είναι οικονομικός είτε στρατιωτικός είτε πολιτικός. Κι εσείς τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ενωθείτε και πολεμήστε και για μένα.»

Βάζουμε μπροστά τα παιδιά μας για να δικαιολογήσουμε την δειλία μας. Κι εγώ μαζί δειλός όπως κι εσείς. Πάει η Ελληνική λεβεντιά το Ελληνικό δαιμόνιο η Ελληνική ψυχή όλα αυτά που σε εύκολους καιρούς υπερηφανευόμασταν ότι είχαμε ως Έλληνες.

Τώρα φοβόμαστε τόσο για την ζωή μας που αν μας έβλεπαν από μια γωνιά όλοι οι πρόγονοι μας, που έδωσαν την ζωή τους όταν ήρθε η ώρα και δεν προσκύνησαν που υπολόγισαν ότι το μέλλον των παιδιών τους είναι πιο σημαντικό από το παρόν, θα μας έφτυναν πατόκορφα και θα λέγανε για αυτούς θυσιαστήκαμε;

Ω ένδοξοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων τι ξεφτίλα είναι αυτή;;; Τόσα χρόνια λούφα, απατεωνιά, λαμογιά, γλείψιμο, πούλημα και όταν σας ζητάνε το λογαριασμό εσείς κάνετε όλοι τις μαμούνες και τις μυξοπαρθένες;;;; Μαζί τα φάγαμε που λέει ο χοντρός τον οποίον εμείς γλύφαμε τόσα χρόνια και τον  κάναμε μάγκα για να βολευτούν όσοι βολεύτηκαν στο δημόσιο να τα ξύνουν όλη μέρα και να πληρώνονται με λεφτά άλλων.

Αϊ σιχτίρ που λένε και οι Τουρκαλάδες που ματιάζουν την περιουσία μας τόσα χρόνια κι εσείς το παίζεται μοντέρνοι φιλειρηνιστές και δεν τρέχει τίποτα.

Καταντήσαμε μικρά άβουλα ανθρωπάκια να φοβόμαστε αν θα μείνουμε από δουλειά αντί να βρούμε τρόπο όλοι μαζί να φτιάξουμε δουλειά.

Ξυπνάτε ρε! Όχι δεν χρειάζεται να βγείτε στο δρόμο να τα σπάσετε και να φωνάξετε αλλά σταματήστε να είσαστε λαμόγια και παρτάκιδες. Δουλέψτε για να αποδώσετε για εσάς και τους γύρω σας και όχι γιατί σας το επιτάσσει κάποιος και όχι για να κερδοσκοπήσετε σε βάρος κάποιου άλλου. Αν δεν βλέπετε λύσεις εύκολες βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τι σκατά Ελληνικό αίμα έχετε; 


Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin