Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 8 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Aσφαλίζουν και αποζημιώνουν μέχρι και τις νοικοκυρές!

 
Στην Αυστραλία οι νοικοκυρές θα μπορούν να ασφαλιστούν και να αποζημιωθούν κανονικά, σε περίπτωση που ασθένεια ή τραυματισμός τις εμποδίζει να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Για πρώτη φορά στην Αυστραλία υπολογίζεται ο μισθός της νοικοκυράς σε $900 την εβδομάδα, πληρώνοντας δε από $2,50 τη μέρα μπορεί, αν χρειαστεί, να λάβει από την ασφάλεια από $500 μέχρι $900 την εβδομάδα.

Την ιδέα είχε η εταιρία Million Dollar Woman Living Insurance η οποία σε έρευνα που διενήργησε εξακρίβωσε ότι τους περασμένους έξι μήνες, 1,7 εκατ. γυναίκες, στην Αυστραλία, λόγω ασθένειας ή σοβαρών τραυματισμών δεν ήταν σε θέση να κάνουν τις βασικές δουλειές του σπιτιού.

Ο μισθός που προσφέρει η ασφαλιστική βασίζεται στο πόσο θα στοιχίσει αν θα πρέπει κάποιος άλλος να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού, τη φροντίδα των παιδιών, τα ψώνια κλπ.

Για να δικαιούται μια νοικοκυρά αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία θα πρέπει να αποδείξει με πιστοποιητικό γιατρού ότι το λιγότερο για 14 μέρες ήταν ανίκανη να κάνει μια οποιαδήποτε δουλειά του σπιτιού. Τονίζεται ακόμη, ότι οι καπνίστριες θα πληρώνουν υψηλότερα ασφάλιστρα.  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin