Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο


ενα κορίτσι από την Ιταλία ηλικίας 22 μηνών πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα της καθώς ο τελευταίος την είχε ξεχάσει εκεί για πέντε ώρες.
Ο πατέρας της Λούτσιο Πετρίτσι που είναι λέκτορας πανεπιστημίου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, η σύζυγος του τον χαρακτήρισε ως παραδειγματικό πατέρα προσθέτοντας ότι αυτό που του συνέβη θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. 

Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε ότι θα πήγαινε την κόρη του Έλενα στο νηπιαγωγείο αλλά έπαθε μπλακ άουτ και πήγε κατευθείαν στη δουλειά του στο Πανεπιστήμιο του Τέραμο, στην περιοχή Αμπρούτσο της Ιταλίας, ξεχνώντας το άτυχο κορίτσι στο πίσω κάθισμα.
Στο διάλειμμα συνειδητοποίησε το λάθος του και έσπευσε στο αυτοκίνητο όπου βρήκε την κόρη του να έχει πέσει σε κώμα εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης και αφυδάτωσης. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και παρά τις επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη, πέθανε τρεις ημέρες αργότερα.
«Δεν θα τον κατηγορήσω ποτέ ότι είναι ένοχος. Ανησυχούσε πάντα για μένα, την εγκυμοσύνη μου και την μικρή Έλενα» δηλώνει η μητέρα του κοριτσιού που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί.
Οι γονείς της Έλενας δώρισαν τα όργανα της ενώ η καρδιά της θα δοθεί σε ασθενή στο Μπέργκαμο της Ιταλίας. Το συκώτι της έχει ήδη μεταμοσχευθεί σε εννιά μηνών αγοράκι στο Τορίνο στο οποίο οι γιατροί έδιναν μόνο λίγες ώρες ζωής. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin