Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 31/05/2011


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας περιμένουμε την Τρίτη 31 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 28 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 13 έως 28, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 14 έως 29 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 25 βαθμούς αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η μέγιστη θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και στο Ιόνιο δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin