Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 26 Μαϊου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 26 Μαϊου 

Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Οργανώστε σήµερα προσεκτικά τις επαγγελµατικές σας εκκρεµότητες και µην αναθέτετε σηµαντικά θέµατα σε πρόσωπα που δεν εµπιστεύεστε. Αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς υπεκφυγές και ζητήστε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο, µε στόχο την επίλυση και όχι την αντιπαράθεση. Μετακινήσεις και θέµατα επικοινωνίας ενέχουν ανατροπές.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Η θετική όψη της Σελήνης σάς βοηθά σήµερα να διευθετήσετε µε θετικό τρόπο σχέσεις στον επαγγελµατικό αλλά και οικονοµικό τοµέα. Συναισθηµατικά η ηµέρα θα κυλήσει οµαλά. Οργανώστε συνευρέσεις και βραδιές µε αγαπηµένα πρόσωπα, και αποφύγετε εντάσεις και µπερδέµατα. Στον ερωτικό τοµέα, οι αδέσµευτοι δοκιµάστε µε επιφύλαξη την τύχη σας σε νέες γνωριµίες κάνοντας παράλληλα ρεαλιστικές εκτιµήσεις.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Είστε σε φάση καµπής αυτή την περίοδο και οι εξελίξεις των ζητηµάτων σας θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαχειριστείτε ανατροπές και ψυχολογικές πιέσεις, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Αποφύγετε τις επιφανειακές αξιολογήσεις και εστιάστε στα αίτια των προβληµάτων. Με τον Αρη σε δύσκολη όψη, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συγκρούσεις.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Με τις ευµενείς όψεις πλειάδας πλανητών και τη Σελήνη απέναντι στο ζώδιό σας, σηµαντικές επαγγελµατικές και οικονοµικές εξελίξεις έχει η σηµερινή µέρα για εσάς. Είναι η κατάλληλη στιγµή µέσα από νέους τρόπους να ανατρέψετε αρνητικά δεδοµένα και παγιωµένες καταστάσεις στον τοµέα των σχέσεων, αλλά και σε επαγγελµατικά, οικογενειακά και οικονοµικά θέµατα.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Οι όψεις της Αφροδίτης µε τον Ερµή και τον Αρη σάς δίνουν τη δυνατότητα, για νέες, επιτυχηµένες επαναδιαπραγµατεύσεις τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον συναισθηµατικό και οικογενειακό τοµέα. Θέµατα ορίων, ανακατανοµής ευθυνών, αναδόµησης σχέσεων και πιο λειτουργικής θεώρησης δοµών θα έρθουν στο προσκήνιο για να εξυγιανθούν.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Επαγγελµατικές συζητήσεις αλλά και οικονοµικές συµφωνίες σήµερα, µπορούν να εξελιχθούν µε τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είστε σε θέση να παρακάµψετε κρυµµένες παγίδες. Στον συναισθηµατικό τοµέα, η σχέση µε τον εαυτό σας και τους γύρω σας αλλάζει θετικά και αυτό διαφοροποιεί υπέρ σας τα γεγονότα.
Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Η σηµερινή ηµέρα σάς φέρνει σε επαφή µε θετικά προς εσάς πρόσωπα στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα.

Μην προτρέξετε στο αποτέλεσµα. Εστιάστε στην εξέλιξη της διαδικασίας. Επειδή η Σελήνη σάς κάνει δυσµενή όψη, στην προσπάθειά σας να διευθετήσετε εκκρεµότητες στον συναισθηµατικό τοµέα, ελέγξτε πρώτα ότι αυτά που πιστεύετε πραγµατικά ισχύουν.
Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Μια πλειάδα πλανητών σε ευµενή όψη µε το ζώδιό σας, σας ανοίγει τον δρόµο φέρνοντας νέες επιλογές αλλά και δοµώντας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον ώστε αυτές να υλοποιηθούν µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χειριστείτε µε ακρίβεια τις υποθέσεις σας, χωρίς να αφήσετε τα πράγµατα στην τύχη τους.

Στον συναισθηµατικό τοµέα, µε την εύνοια της Αφροδίτης, µια συζήτηση µε τον σύντροφό σας διαφοροποιεί θετικά την κατάσταση.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Εντονη δραστηριότητα στον επαγγελµατικόκαι προσωπικό τοµέα αλλά και διαµάχεςδηµιουργεί σήµερα ο Αρης σε δυσµενή όψη µετο ζώδιό σας. Ενισχύστε τηνήρεµη επικοινωνία. Αν σκέφτεστε να µετακινηθείτε, χειριστείτε µε προσοχή και σαφή στρατηγική επαφέςπου θα προκύψουν µε κοντινά σας πρόσωπα και δώστειδιαίτερη προσοχή σε υπερβολές σε κάθε τοµέα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η όψη του Ηλιου, αν και δυσµενής, σας δίνει σήµερα τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε σηµαντικά θέµατα, κρατώντας απόλυτα σταθερή στάση σε επαφές και συζητήσεις µε κοντινά σας πρόσωπα. Αποφύγετε ανατροπές και ταλαιπωρία στον τοµέα των µετακινήσεων και χειριστείτε πολύ προσεκτικά συζητήσεις που προκύπτουν στον οικογενειακό τοµέα µε τη Σελήνη στο ζώδιο σας και σε ζητήµατα σχέσεων.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Σήµερα χειριστείτε εποικοδοµητικά επαφές µε πρόσωπα που κατέχουν γνωριµίες ή δεξιότητες που χρειάζεστε. Συνειδητοποιήστε πως ο δρόµος, µε τον Ουρανό στο ζώδιό σας, για τις αλλαγές τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα περνά από γενναίες αποφάσεις και µεταλλάξεις όχι µόνο στη σκέψη, αλλά κυρίως στα συναισθήµατα και τις πράξεις.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Με πληθώρα πλανητών στο ζώδιό σας, χειριστείτε σήµερα µε αποτελεσµατικότητα και επιτυχία τόσο οικονοµικά και επαγγελµατικά όσο και οικογενειακά και προσωπικά θέµατα και ζητήµατα συνεργασιών. Αξιοποιώντας την εύνοια του Πλούτωνα, αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές. Η ηµέρα ευνοεί το φλερτ αλλά και τη διασκέδαση µε φίλους και αγαπηµένα πρόσωπα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin