Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 26/05/2011


Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές καθώς επίσης στα κεντρικά, ανατολικά και νότια κυρίως τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας τα φαινόμενα θα είναι ισχυρότερα στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 29 με 30 βαθμούς, στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 26 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα βόρεια ισχυροί και στο Ιόνιο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κατά τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin