Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon 'Εφαγε... 25.000 μπέργκερ και συνεχίζει!

 

Έχουν περάσει 39 χρόνια από το πρώτο του χάμπουργκερ. Ο αμερικανός Ντον Γκόρσκ, ο πιο πιστός πελάτης πασίγνωστου φαστφουντάδικου έφτασε τα... 25.000 μπέρκερ. Μάλλον τίποτα δεν του “κόβει την όρεξη”...

Ο 59χρονος συνταξιούχος, είχε τιμηθεί με το βραβείο Γκίνες τρία χρόνια πριν όταν είχε φτάσει τα 22.000 μπέργκερ. Τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν όμως έφαγε 3.000 ακόμα, (δηλαδή περίπου 1000 το χρόνο!), φτάνοντας έτσι στις 25.000.

Ο Γκορσκ, είχε συμμετάσχει στο παρελθόν οικειοθελώς και στο ντοκιμαντέρ “super size me”, που ερευνούσε την βιομηχανία γρήγορου φαγητού. Ο ίδιος, είναι φυσιολογικός, περπατάει αρκετά, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο οι τελευταίες του εξετάσεις ήταν κανονικές με την χοληστερίνη του σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο λάτρης των ταχυφαγείων, αγοράζει μπέργκερ σε μεγάλες ποσότητες στην αρχή και το τέλος κάθε βδομάδας έτσι ώστε να τα καταψύχει και να μην χρειάζεται να πηγαίνει στο μαγαζί κάθε μέρα.

"Σκοπεύω να τρώω μπέργκερ μέχρι να πεθάνω" δηλώνει ο ίδιος σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα telegraph, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει τίποτα, αφού πρόκειται για το αγαπημένο του φαγητό.

Μεταξύ “αστείου και σοβαρού” ο 59χρονος συνταξιούχος που έχει πάρει περίπου 13 εκατομμύρια θερμίδες μόνο και μόνο από τα χάμπουργκερ, είπε ότι όταν η γυναίκα του τα βάλει στο μπλέντερ τότε (ίσως!) σταματήσει να τα τρώει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin