Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 

Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Η είσοδος του Hλιου στο ζώδιό σας προωθεί συναντήσεις µε πρόσωπα και φορείς, τα οποία σχετίζονται µε επαγγελµατικούς και οικονοµικούς σας στόχους και ενδέχεται να σας απογοητεύσουν µε τις απαντήσεις που θα σας δώσουν. Παρ’ όλα αυτά, µη βιαστείτε. Ολα όσα συµβαίνουν αυτή την περίοδο, µε την έκλειψη Ηλίου να πλησιάζει, ενδέχεται να παρερµηνευτούν.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Σήµερα µε τη Σελήνη σε δύσκολη όψη µε µια πλειάδα πλανητών, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα προσωπικά σας ζητήµατα. Στον αισθηµατικό τοµέα η κατάσταση εµφανίζεται δύσκολη για όσους είστε δεσµευµένοι. ∆ιότι ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σας καταβάλλετε τις απαιτούµενες προσπάθειες για να βελτιώσετε το άσχηµο κλίµα που έχει δηµιουργηθεί τελευταία. Σε πιθανές συζητήσεις φροντίστε να κρατήσετε χαµηλούς τόνους.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Σήµερα προσέξτε ιδιαίτερα τις συναλλαγές σας στον χρηµατοοικονοµικό τοµέα. Κάντε ξεκάθαρες συµφωνίες και αποφύγετε αλλά και προστατευθείτε από παρασκηνιακές ενέργειες. Αποστασιοποιηθείτε επίσης από σενάρια τρόµου. Μη βιαστείτε να συγκρουστείτε µε τον σύντροφό σας και µην επιδιώξετε να πάρετε πιεστικά απαντήσεις σήµερα.


Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Θετικές συζητήσεις, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα, φαίνεται πως µπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της προηγούµενης περιόδου, αρκεί να είστε έτοιµοι να δράσετε µε αγάπη προς τον εαυτό σας. Εστιάστε σε ρεαλιστικούς τρόπους, που θα σας κάνουν πιο αξιόπιστους προς το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες εκτιµήσεις µε την όψη Ηλιου - Ποσειδώνα.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης µε το ζώδιό σας σας ωθεί σήµερα να συνειδητοποιήσετε γεγονότα µέσα από συζητήσεις µε κοντινά πρόσωπα που αφορούν συναισθηµατικές και ψυχολογικές δικές σας καταστάσεις. Στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα, διεκδικήστε όλα αυτά που αισθάνεστε ότι σας οδηγούν στην ελευθερία χωρίς φόρτιση και αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Η ευνοϊκή όψη του Αρη µε τον Πλούτωνα φορτίζει θετικά τη σηµερινή µέρα για σας, αλλά µε τη Σελήνη σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και ρεαλιστικές αξιολογήσεις. Ανοιχτείτε µε την Αφροδίτη απέναντί σας σε θετικές προτάσεις, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον συναισθηµατικό τοµέα, αλλά σε καµία περίπτωση µην ξεχνάτε ότι διανύουµε περίοδο εκλείψεων.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αλλά και τις κακές συνεννοήσεις που εύκολα µπορούν να σας αποδιοργανώσουν, τόσο στον επαγγελµατικό τοµέα όσο και σε κληρονοµικά ζητήµατα και µετακινήσεις. Αν αισθάνεστε αρνητικά φορτισµένοι, αποφύγετε συζητήσεις στον τοµέα των σχέσεων, όσο και αν σκέφτεστε ότι επείγουν ή πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Καταστάσεις, τόσο οικογενειακές όσο και συναισθηµατικές που εδώ και καιρό εκκρεµούν µην αφήνοντάς σας να ηρεµήσετε, βγαίνουν στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά µε αρκετά θετικό τρόπο ώστε να επαναξιολογηθούν. Στον οικονοµικό τοµέα οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αρκετές και το µόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να τις αξιοποιήσετε.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη σήµερα στο ζώδιό σας, σε δύσκολη όψη µε τον Αρη, τον Ερµή και την Αφροδίτη, φέρνει στο προσκήνιο οικονοµικά και προσωπικά ζητήµατα που µπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Ζητήστε βοήθεια από το περιβάλλον, ώστε να οδηγηθείτε σε πιο ψύχραιµες αξιολογήσεις που προωθούν την ελευθερία σας.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Ο τρόπος που σκέφτεστε τα πράγµατα και η αξία που δίνετε στα πρόσωπα και στα γεγονότα αλλάζει αυτή την περίοδο, µε στόχο τη ρεαλιστική αξιολόγηση κάθε κατάστασης. Κινηθείτε µε αισιοδοξία προς τα εµπρός, αφήνοντας πίσω σας δυσλειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος. Μην επιτρέψετε σε φοβίες και ψεύτικα διλήµµατα να σας κλείσουν τον δρόµο.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης και του Αρη δηµιουργούν σήµερα ένα κλίµα αστάθειας, ασάφειας, ανατροπών και καθυστερήσεων. Αποφύγετε να βασιστείτε στα όσα λέγονται και µη βιαστείτε να περάσετε σε κλίµα αντιπαράθεσης στον προσωπικό τοµέα. Καλό είναι να µην υπογράψετε σήµερα συµβόλαια και οικονοµικές συµφωνίες.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Αποφύγετε σήµερα τις συναισθηµατικές εντάσεις, τόσο µε τον σύντροφό σας όσο και µε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ισως αισθάνεστε ότι οι απαντήσεις στα όσα ρωτάτε αυτή την περίοδο είναι ασαφείς και περιπλεγµένες, και αυτό σας θυµώνει. ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονοµικά και µη βιαστείτε να προχωρήσετε σε αγορές ή επενδύσεις.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin