Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 19 Μαϊου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 19 Μαϊου 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης µε τον Αρη, τον Ερµή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σάς βοηθά σήµερα να δράσετε αποτελεσµατικά σε ζητήµατα που αφορούν τον επαγγελµατικό τοµέα και χρειάζονται έξυπνες λύσεις. Μία συζήτηση που αφορά ένα κοντινό σας πρόσωπο και τη διευθέτηση εκκρεµοτήτων που σας είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστηµα οδηγείται σε φάση επίλυσης.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Σελήνη σήµερα απέναντί σας φέρνει στο προσκήνιο, κυρίως στην αρχή της ηµέρας, θέµατα σχέσεων και συνεργασιών, καθώς και νοµικές διαδικασίες που απαιτούν καλό χειρισµό εκ µέρους σας. Ζητήστε βοήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς τα συγκεκριµένα θέµατα για να µην έχετε αγωνία.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Με κυκλοθυµία κυλά η σηµερινή ηµέρα. Θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε και να πειθαρχήσετε ώστε να µη διασπαστείτε. Η αδυναµία των γύρω σας να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους εύκολα µπορεί να σας κάνει να µπείτε σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Επιδείξτε την απαιτούµενη σταθερότητα για να µην αποκλίνετε ούτε από τους καθηµερινούς ούτε από τους µακροπρόθεσµους στόχους σας.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σήµερα τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Καταστάσεις που έρχονται αυτή την περίοδο στο προσκήνιο, για να αντιµετωπιστούν ουσιαστικά πρέπει να εκτιµηθούν σε όλο τους το εύρος. Μην αφήσετε την παρόρµηση και την άκρατη συναισθηµατική φόρτιση να σας οδηγήσουν σε λάθος συµπεράσµατα και δράση.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η θετική όψη της Σελήνης µε µια πλειάδα πλανητών σάς διασφαλίζει ότι µπορείτε να διαχειριστείτε µε διαύγεια και καθαρότητα πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν την πρόθεση να σας δηµιουργήσουν ανατροπές και παρασκήνιο, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα. Με τον Ποσειδώνα απέναντί σας και τις εκλείψεις να πλησιάζουν, αποφύγετε κάθε είδους αποδιοργάνωση και παρερµήνευση.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης µε πλειάδα πλανητών σάς καθιστούν ικανούς να διαχειριστείτε µε µέτρο και διαύγεια τις όποιες ανατροπές παρουσιάζονται σήµερα, τόσο στον συναισθηµατικό όσο και στον οικογενειακό και τον επαγγελµατικό τοµέα. ∆ώστε έµφαση σε δοµικές αλλαγές και αποφύγετε πολώσεις, αποδιοργάνωση και παιχνίδια δύναµης που δεν θα σας εξυπηρετήσουν τελικά στην ευόδωση των στόχων σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Επαγγελµατικά θέµατα µε παρασκήνιο και αλλαγές, οικονοµικά θέµατα και προσωπικές σχέσεις που περιέχουν αντιπαραθέσεις δεν πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους σήµερα. Προσέξετε ιδιαίτερα συµβόλαια, δάνεια και οικονοµικές υποθέσεις. Αποσαφηνίστε ποια είναι η θέση σας και τα όριά σας, αποφεύγοντας να συγκρουστείτε αλλά και να µην υποστηρίξετε δυναµικά τη θέση σας.
Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Αποφύγετε σήµερα να εµπλακείτε σε παρασκηνιακές κινήσεις ή ρήξεις και χειριστείτε προσεκτικά και προς όφελός σας σχέσεις και συνεργασίες. Νοµικά θέµατα, συµβόλαια, ανάληψη επαγγελµατικού ρίσκου και οικογενειακές υποθέσεις χρειάζονται µέθοδο και στρατηγική. Αξιοποιήστε την εύνοια του ∆ία και του Ουρανού για να εδραιώσετε τη θέση σας και να προβάλετε την αξία σας.
Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε θετικές όψεις µε µια πλειάδα πλανητών δείχνει ότι είναι η στιγµή να διερευνηθούν µε γενναιότητα θέµατα που εκκρεµούν στον οικογενειακό, συναισθηµατικό και επαγγελµατικό τοµέα. Συζητήσεις χρειάζονται σαφήνεια και µέτρο, ώστε να αποφευχθούν ψευδείς συναισθηµατισµοί που θα οδηγήσουν σε παρερµηνεύσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η σηµερινή ηµέρα είναι πιθανό να σας φέρει αντιµέτωπους µε ασαφείς και περίπλοκες καταστάσεις, επαγγελµατικές και προσωπικές, από τις οποίες καλό είναι να κρατήσετε απόσταση. Χειριστείτε µε προσοχή και ακρίβεια οικογενειακά, προσωπικά και κυρίως οικονοµικά ζητήµατα και µην κάνετε κινήσεις αν δεν έχετε διασαφηνίσει προσεκτικά κάθε λεπτοµέρεια.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Καρµικά θέµατα που σχετίζονται µε τη δηµιουργικότητά σας σε επαγγελµατικό και οικογενειακό επίπεδο σας απασχολούν ποικιλοτρόπως σήµερα. Αποφύγετε τις επιφανειακές αξιολογήσεις και τις ανεύθυνες, χαώδεις και εκτονωτικές κινήσεις που διαιωνίζουν και περιπλέκουν, παρά λύνουν, ζητήµατα.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Με την όψη Σελήνης - Πλούτωνα, παρασκηνιακές κινήσεις και ανατροπές στον επαγγελµατικό, οικονοµικό, προσωπικό και οικογενειακό τοµέα έρχονται σήµερα στην επιφάνεια και σας εφιστούν την προσοχή σε κάθε σας κίνηση. Ελέγξτε τον παρορµητισµό σας, αποφύγετε υπερβολές και αξιοποιήστε την ενεργητικότητά σας περισσότερο συνενωτικά, παρά επιθετικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin