Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 19 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon “Αλέξανδρος ο Μέγας” και σε ρολόι, από την Ulysse Nardin.

Αν αυτό που χρειάζεστε είναι ένα μοναδικό και αξιοσημείωτο ρολόι, τότε η Ulysse Nardin είναι η εταιρία που πρέπει να κοιτάξετε. Ένα από τα πιο πρόσφατα και εντυπωσιακά τους κομμάτια είναι το Alexander the Great Minute Repeater Westminster Carillon Tourbillion Jaquemarts. Το ρολόι που παρουσιάστηκε και στο Baselworld 2011, όπως υπονοεί το όνομα του, είναι εμπνευσμένο από τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η μεταλλική κάσα 44 χιλιοστών είναι κατασκευασμένη από λευκό ή ροζ χρυσό 18 καρατίων και το καντράν είναι κατασκευασμένο από πολυκρυσταλλικό διαμάντι. Αδιάβροχο έως τα 30 μέτρα, το ρολόι διαθέτει 36 κοσμήματα, όμορφα διακοσμημένα και τοποθετημένα στην πρόσοψη του.

ulyssenardinalexgreat02 
Η διακόσμηση του καντράν παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο καβάλα στο άλογο του, τον Βουκεφάλα να αντιμετωπίζει διάφορους μαχητές.
Η Ulysse Nardin θέλησε με αυτό τον τρόπο να τονίσει την αναγνώριση της στο πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους άντρες της παγκόσμιας ιστορίας που ξεχώρισαν με τα κατορθώματα του, υπονοώντας όμως και τονίζοντας βεβαίως πως ο ιδιοκτήτης του ρολογιού είναι επίσης μοναδικός και ξεχωριστός.
Αυτό το καταπληκτικό ρολόι θα κυκλοφορήσει σε μια περιορισμένη έκδοση μόνο 100 κομματιών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin