Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Κατακόρυφη αύξηση στις εμφανίσεις UFO στη νότια Ρωσία


Αυξάνονται συνεχώς τα «κρούσματα» εμφάνισης άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων και ειδικά στη νότια Ρωσία στην επαρχία Krasnodar στην οποία βρίσκεται και η πόλη Sochi στην οποία και θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες το 2014.

Οι εμφανίσεις είναι αρκετές τόσες ώστε να απασχολήσουν και τα μεγάλα δίκτυα όπως είναι το ρωσικό RIA Novosti.


«Το σχήμα αυτών των αντικειμένων μας έκανε να πιστέψουμε πως πρόκειται για κάτι σαν ιπτάμενους δίσκους αλλά μεγάλο σε μέγεθος και πάντως οτιδήποτε ήταν αυτό ήταν σίγουρα περίεργο», εξηγεί στο ρωσικό δίκτυο ο Sergey Kolpikov ο οποίος ήταν ένας μεταξύ πολλών που πρόσεξαν τα περίεργα φώτα που εμφανίστηκαν πάνω από την πόλη του.

Ο ίδιος και η οικογένειά του ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να αποτυπώσουν τα φώτα σε βίντεο και να τα εμφανίσουν στο διαδίκτυο μέσω του τοπικού καναλιού TVK.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού Aleksandr Kulik ο οποίος και δημοσίευσε το βίντεο μαζί με τις μαρτυρίες της οικογένειας δήλωσε πως αμέσως μετά χιλιάδες άνθρωποι είδαν το βίντεο και μάλιστα μαζί του επικοινώνησαν άλλοι πέντε αυτόπτες μάρτυρες στην επαρχία Krasnodar λέγοντας πως είδαν ξκαι αυτοί τα συγκεκριμένα φώτα.

Κάποιοι από τους «ουφολόγους» λένε πως η περιοχή έχει γίνει το ρωσικό Roswell και πως η επαρχία έχει μετατραπεί πρακτικά σε λεωφόρο των UFO.

Κάποιοι άλλοι όμως είναι πιο σκεπτικιστές απέναντι στο φαινόμενο, αλλά χωρίς να αποκλείουν το γεγονός πως κάποια από αυτά τα φαινόμενα μπορεί όντως να είναι άγνωστης προέλευσης. Ο Vadim Chernobrov ο οποίος εργάζεται για το ινστιτούτο έρευνας για UFO «Cosmosearch» λέγοντας πως πολλά τέτοια φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν αν και όχι όλα.


«Εκτός από τα κινεζικά αερόστατα γνωστά ως Chinese lanterns αλλά και άλλα πιο κοινού τύπου αερόστατα, ή φάρσες ή ατμοσφαιρικά φαινόμενα η περιοχή του Krasnodar παρουσιάζει μια μεγάλη συχνότητα από πραγματική εξωγήινη δραστηριότητα, ίσως και τη μεγαλύτερη σε όλη τη χώρα. Και σε μέρη όπως το Sochi το οποίο είναι μια μεγάλη πόλη η οποία εκτείνεται κατά μήκος της ακτής υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα»,είπε ο Chernobrov.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin