Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon ΠΑΤΡΑ: Εκλεβε super market... και τα έβαζε σε Louis Vuitton

οι υπάλληλοι του σούπερ μαρκετ έμειναν άναυδοι! Δεν πίστευαν στα μάτια τους πιάνοντας επ' αυτοφώρω τη συγκεκριμένη γυναίκα - σύζυγο γνωστού επιχειρηματία της πόλης με διάφορα κλεμμένα είδη στην πολυτελή της τσάντα.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. 


Η γνωστή κυρία ήταν πελάτισσα στο συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά για κακή της τύχη οι κινήσεις της έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους. Μάλιστα, τη δράση της κατέγραψε μέχρι και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι υπάλληλοι είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» κινήσεις της, αλλά το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποιήθηκε από κάποιον υπάλληλο, εκείνος έσπευσε στο διάδρομο που στεκόταν η καλοντυμένη -και μάλιστα κρατώντας μια Louis Vuitton τσάντα- κυρία, και της ζήτησε ευγενικά να τον ακολουθήσει. Στο ταμείο εκτυλίχθηκαν σκηνές... απείρου κάλους!

Μόλις ο υπάλληλος άρχισε να βγάζει από την πανάκριβη τσάντα... τα κλεψιμαίικα, η γυναίκα ενεργοποίησε το σχέδιο «εκτάκτου ανάγκης». «Δεν είμαι καλά. Η καρδιά μου. Σας παρακαλώ, αφήστε με», έλεγε συνεχώς, προσπαθώντας να αποφύγει περαιτέρω διασυρμό. «Είμαι γνωστή στην Πάτρα και ο σύζυγός μου είναι γνωστός επιχειρηματίας», έλεγε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας;
Μετά την ολιγόλεπτη «παράσταση» που έστησε μπροστά σε έκπληκτους άλλους πελάτες του καταστήματος, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αποφάσισαν να την αφήσουν να φύγει χωρίς να προχωρήσουν σε μηνύσεις. Άλλωστε έτυχε να γνωρίζουν και το σύζυγό της, ο οποίος παλαιότερα είχε κατάστημα στο κέντρο της πόλης, τώρα όμως λειτουργεί μεγάλη επιχείρηση... εκτός! Πρόκειται για επιχειρηματία που πρωτοπορεί στο αντικείμενο της εργασίας του και μάλιστα αρκετά σπίτια.... φέρουν την υπογραφή του! Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν πληροφορήθηκε το συμβάν με τη σύζυγό του.
Μέσα στην τσάντα τής γνωστής επώνυμης βρέθηκαν οδοντόπαστες, κρέμες σώματος και άλλα φθηνά καλλυντικά που η αξία τους σε καμία περίπτωση δεν τα καθιστά απαγορευτικά για την αγορά τους. Ειδικά για μια κυρία του οικονομικού επιπέδου της πρωταγωνίστριας του περιστατικού. Προφανώς, η γυναίκα πάσχει από κλεπτομανία και σίγουρα δεν θα έχει «χτυπήσει» μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin