Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ενα βιβλίο εξηγεί πώς το λειτουργικό του iPhone διέρρευσε στο Android

Το μόνο κοινό που έχουν το Χόλιγουντ και η Σίλικον Βάλεϊ είναι ότι βρίσκονται στην Καλιφόρνια και δεν μοιράζονται πολλά κοινά ως προς τον τρόπο ζωής.
Ξώφαλτσα πέρασε από την Google ο Steve JobsΞώφαλτσα πέρασε από την Google ο Steve Jobs
Ίσως όμως τα πράγματα να αλλάζουν καθώς ο... ιός του κουτσομπολιού εισβάλλει στη γειτονιά των «κομπιουτεράδων».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που αποκαλύπτει πως, μια φορά και έναν καιρό, οι ιδρυτές της Google είχαν προτείνει στον Steve Jobs να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία τους. Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο δημοσιογράφος Steve Levy, αναφέρεται επίσης και σε μερικά όχι και τόσο χαριτωμένα επεισόδια, τα οποία δείχνουν τις σχέσεις αγάπης-μίσους που αναπτύσσονται στο μαγικό κόσμο των επιχειρήσεων.
Ειδικότερα αναφέρεται στον Eric Schmidt, μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο στην Google, που ήταν παράλληλα και μέλος στο Δ.Σ. της Apple. Σύμφωνα με τον Levy, ο Steve Jobs έγινε έξαλλος όταν είδε στη διάρκεια μιας επίσκεψής του στην Google χαρακτηριστικά πλοήγησης στο Android που παρέπεμπαν στο iPhone.
Ετσι, απέκρυψε από τον Schmidt οτιδήποτε είχε σχέση με το iPad, που εκείνη την εποχή βρισκόταν στη φάση της σχεδίασης, ενώ η -κατά τα φαινόμενα- ψυχρότητα που αναπτύχθηκε στις σχέσεις Google-Apple οδήγησε τον Schmidt εκτός των τειχών της δεύτερης το 2009. Ομορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin