Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 5 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Στο στόχαστρο του FBI η “φιλάνθρωπη” Mαντόνα..

D27637E69FC386E0092F350C08237DFB 
Μετά το σκάνδαλο με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Raisin Malawi -όπου 3.8 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για την ανέγερση σχολείου στην αφρικανική χώρα έκαναν φτερά- μια ακόμη φιλανθρωπική δράση της βασίλισσας της ποπ βρίσκεται αντιμέτωπη -αυτή τη φορά- με το FBI.
To FBI έχει εντοπίσει πολλές «παρατυπίες και ύποπτες δραστηριότητες» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Μαντόνα, «Success For Kids», ανέφερε χθες η «The Daily». 



Ο συγκεκριμένος οργανισμός που ιδρύθηκε το 2001, αναφέρεται στον διαδικτυακό του τόπο ως ο μεγαλύτερος διεθνής κονωνικός-εκπαιδευτικός οργανισμός, με γραφεία σε οκτώ χώρες, με στόχο την κατάρτιση των εκπαιδευτικών, την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών αλλά και την συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.
Επίσης, ισχυρίζεται ότι βοηθάει περισσότερα από 60.000 παιδιά ανά τον κόσμο και ό,τι είχε συνολικά έσοδα ύψους 5.7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2009, σύμφωνα με το Charity Navigator.
Αν και το συγκεκριμένο website -το οποίο αξιολογεί την αποτελεσματικότητα των φιλανθρωπικών οργανώσεων- έχει αξιολογήσει θετικά το «Success For Kids», ο πρόεδρός του δήλωσε στην «The Daily» ότι η έρευνα του FBI δεν είναι καλό σημάδι, ιδιαίτερα όταν έχουν προηγηθεί παρατυπίες σε άλλες οργανώσεις της διάσημης τραγουδίστριας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin