Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ένα facebook για ...γυμνιστές

 
Οι κανόνες για τους χρήστες του Skinbook είναι σαφείς: Απαγορεύονται οι πορνογραφικές εικόνες και οι γυμνές φωτογραφίες χωρίς κεφάλι. Επίσης, απαγορεύονται τα ενοχλητικά, προσβλητικά ή σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων.
 
Το Skinbook.ning.com ιδύθηκε το 2008, έχει την βάση του στην Βρετανία και είναι μια ιστοσελίδα που ουσιαστικά αντιγράφει το Facebook. Με μια διαφορά: Aπευθύνεται αποκλειστικά στους γυμνιστές.
«Για τους νεότερους ανθρώπους, ο γυμνισμός είναι απαλλαγμένος από την πολιτική ή τον ακτιβισμό. 'Έχει αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα», δηλώνει στο Time ο 25χρονος συνιδρυτής του site Καρλ Μάντοκς.
Όπως σημειώνει το αμερικανικό περιοδικό στο διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες site και φόρουμ που απευθύνονται σε γυμνιστές. Τα περισσότερα από αυτά όμως, απευθύνονται στον «παλιό», «ιδεολογικό» γυμνισμό που χαρακτηρίζει τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Αυτό που διαφοροποιεί το Skinbook είναι ότι απευθύνεται σε μια νεώτερη γενιά γυμνιστών.
Ο Μάντοκς υποστηρίζει ότι η μέση ηλικία των περίπου 9 χιλιάδων μελών είναι μεταξύ 35 και 40 ετών. Αντίθετα , ο μέσος όρος των μελών των διάφορων συλλόγων και ενώσεων γυμνιστών βρίσκεται μεταξύ 55-60.
Επίσης, σημειώνει, ότι στο Skinbook υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναίκες και ζευγάρια από τον μέσο όρο των παραδοσιακών ομίλων γυμνιστών.
«Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ποιότητα», λέει ο Μάντοκς. «Έχουμε περίπου 200 εγγραφές την ημέρα, αλλά δεχόμαστε μόνο το 10% των αιτούντων». Οι υπόλοιποι απορρίπτονται είτε λόγω κακής ποιότητας φωτογραφίας, είτε γιατί η φωτογραφία τους θεωρείται πορνογραφική.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin