Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Εξέδωσε οδηγό συμβουλών για... παιδόφιλους!

 

Σε δύο χρόνια υπό επιτήρηση καταδικάστηκε ο Αμερικανός Φίλιπ Γκριβς, ο οποίος έγραψε έναν οδηγό συμβουλών στους παιδόφιλους. Ο Γκριβς δήλωσε αμετανόητος στο δικαστήριο, για την κατηγορία διανομής άσεμνου υλικού που απεικονίζει ανήλικους να προχωρούν σε άσεμνες πράξεις.


Το βιβλίο, «Ο οδηγός των παιδόφιλων στην αγάπη και την απόλαυση: ο κώδικας επαφής των παιδόφιλων», διατείνεται ότι οι παιδόφιλοι είναι παρεξηγημένοι και τους προσφέρει συμβουλές για να αποφύγουν τα προβλήματα με το νόμο.
Ο Γκριβς είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο μετά την πώληση του βιβλίου σε ντετέκτιβ που λειτουργούσε υπό κάλυψη στη Φλόριντα. Συνελήφθη στο Κολοράντο, μετά από ένταλμα της εισαγγελίας της Φλόριντα και εκδόθηκε στη νότια πολιτεία.
Ο συγγραφέας αναγκάστηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε η ιστοσελίδα Amazon.com, η οποία πωλούσε το βιβλίο διαδικτυακά. Μετά από οργίλα σχόλια και απειλές μποϋκοτάζ από χιλιάδες χρήστες της, η ιστοσελίδα αναγκάστηκε να αποσύρει το βιβλίο από τα ψηφιακά «ράφια» της.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin