Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Παχουλές γυναίκες και ομαδικό σεξ διεγείρουν τους άντρες

Παχουλές γυναίκες και ομαδικό σεξ διεγείρουν τους άντρες 
Οι άντρες προτιμούν τις παχουλές και βρίσκουν ερωτικές τις πατούσες. Αυτό ανακάλυψαν οι επιστήμονες που αποκρυπτογράφησαν τις βαθύτερες σεξουαλικές μας επιθυμίες εξετάζοντας ένα εκατομμύριο αναζητήσεις στο Ιντερνετ σχετικές με το σεξ.

Επιπλέον, οι στρέιτ άντρες απολαμβάνουν μεγάλη ποικιλία ερωτικών εικόνων, που παρουσιάζουν ακόμη και γηραιές γυναίκες ή τρανσέξουαλ. Στις στρέιτ γυναίκες αρέσει να διαβάζουν και να παρακολουθούν ρομάντζα μεταξύ δυο αντρών, αλλά μόνο όταν το βάρος πέφτει στα συναισθήματα και όχι στο σεξ. Τόσο οι στρέιτ όσο και οι γκέι άντρες προτιμούν τα ίδια μέρη του σώματος και με την ίδια σειρά: στήθος, γλουτούς και πόδια.

Η έρευνα είναι τόσο εκτεταμένη που πολλοί ειδικοί την θεωρούν ως την πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των σεξουαλικών προτιμήσεών μας. Τα συμπεράσματά της δημοσιεύτηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο «A Billion Wicked Thoughts» (σε ελεύθερη μετάφραση, «Ενα δισεκατομμύριο αμαρτωλές σκέψεις»), που φέρει την υπογραφή των Οτζι Ογκας και Σάι Γκάνταμ.

«Οι σεξουαλικοί θεραπευτές δεν ξέρουν ποια ενδιαφέρονται είναι συνηθισμένα και ποια σπάνια», είπε ο Ογκας μιλώντας προς τη «New York Post». «Μετά από αυτή την έρευνα γνωρίζουμε περισσότερα απ' όσα ποτέ στο παρελθόν».

Τα ευρήματα μπορεί να καθησυχάσουν ασθενείς που πιστεύουν ότι αυτό που τους κινεί το σεξουαλικό ενδιαφέρον είναι διεστραμμένο όταν στην πραγματικότητα είναι αρκετά κοινό. Η έρευνα κατέληξε ότι οι άντρες φαντασιώνονται το ομαδικό σεξ συχνότερα από τις γυναίκες και μάλιστα με περισσότερους άντρες παρά γυναίκες στη δράση. Στους στρέιτ αρέσει να παρακολουθούν ερασιτεχνικό σεξ στο Ιντερνετ ενώ η κυριαρχία και η υποταγή είναι δημοφιλείς ανάμεσα στις στρέιτ γυναίκες και τους γκέι άντρες. Στους γκέι άντρες αρέσει να παρακολουθούν στρέιτ πορνό.

Οι ειδικοί πιστεύουν η αθρώα προσφορά πορνό στο Ιντερνετ ενδεχομένως να βοηθήσει τις ανθρώπινες σεξουαλικές επιθυμίες να εξελιχθούν. Πριν από την «έκρηξη» του διαδικτύου υπήρχαν λιγότερα από 90 πορνοπεριοδικά ενώ σήμερα έχουν μπλοκαριστεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι επικριτές της έρευνας, όπως ο Ντόναλντ Σίμονς, ένας από τους κορυφαίους εξελικτικούς ψυχολόγους των ΗΠΑ, υποστηρίζουν ότι δεν αποδεικνύει αναγκαστικά πως ο κόσμος βρίσκει τις εικόνες διεγερτικές και ότι μπορεί απλώς να τις χαζεύει από περιέργεια. «Αν υπήρχε μια πορνοστάρ με τρία στήθη, στοιχηματίζω ότι θα είχε εκατομμύρια “χτυπήματα”. Θα αποτελούσε αυτό ένδειξη ότι τα τρία στήθη διεγείρουν τους άντρες; Δε νομίζω».

Οι συγγραφείς του βιβλίου όμως υπερασπίζονται την έρευνά τους, λέγοντας ότι οι χρήστες πληρώνουν συνδρομές και επισκέπτονται ξανά και ξανά τις ίδιες ιστοσελίδες, συνεπώς διεγείρονται σεξουαλικά από αυτές και δεν είναι απλώς περίεργοι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin