Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Τον έπιασαν με ναρκωτικά στον... πρωκτό!

ακόμη ένα «κτύπημα» στους εμπόρους ναρκωτικών κατάφεραν στην Αθήνα αυτή τη φορά, οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών και της ασφάλειας Αγρινίου...
χθες το απόγευμα όταν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν έναν έλληνα και δυο αλλοδαπούς στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης που θα διοχέτευαν στην αγορά.
Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση όμως ότι ο Έλληνας είχε τοποθετήσει στον πρωκτό του!!! 9 σακουλάκια με ηρωίνη βάρους 55 γρ., τα οποία ήταν τυλιγμένα με προφυλακτικά...

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις «εμπόρους» με το πρόσχημα της αγοραπωλησίας ναρκωτικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας έχει ως εξής:
«Συνελήφθησαν , χθες (27-4-2011) απογευματινές ώρες στην περιοχή της Κυψέλης Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ - Μαρόκου ηλικίας 42, 29 και 36 ετών αντίστοιχα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών .
Συγκεκριμένα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, μετά από διαπραγματεύσεις και προγραμματισμένο ραντεβού συλληφθέντες επιχείρησαν να πουλήσουν ποσότητα ηρωίνης αντί χρηματικού ποσού -4.500.00- ευρώ σε Αστυνομικό που παρουσιάσθηκε ως αγοραστής.
Κατασχέθηκαν :
• Ηρωίνη βάρους - 170 - γραμμαρίων ,
• Ακατέργαστη κάνναβη βάρους - 25 - γραμμαρίων
• Τρία (3) κινητά τηλέφωνα
Συλληφθείς ημεδαπός είχε επιμελώς συσκευάσει και τοποθετήσει σε εσωτερική κοιλότητα του σώματός του -9- ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες συνολικού βάρους -55- γραμμαρίων, τις οποίες απέβαλε με φυσικό τρόπο.
Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν σήμερα (28-4-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin