Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ν. Ζηλανδία: Αντιδράσεις εκκλησίας για... "σατανιστικά" ψωμάκια!

 
Ψωμάκια με το σχήμα της πεντάλφα έχει αρχίσει να... “ψήνει” μια πιτσαρία στη Νέα Ζηλανδία αναστατώνοντας τόσο τον εκκλησιαστικό χώρο όσο και άλλους πολίτες, πιστούς ή μη. Το σλόγκαν της: “Για περιορισμένο χρόνο. Κάτι σαν τον Ιησού.”

Αντί για το παραδοσιακό χριστιανικό σταυρό, τα ψωμάκια σχηματίζουν πάνω στη ζύμη τους μια ανεστραμμένη πεντάλφα, ένα σχέδιο που θεωρείται σύμβολο του σατανισμού εδώ και αιώνες.

Οι γιγαντιαίες διαφημιστικές πινακίδες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί από την εταιρεία “Πίτσα του Διαβόλου”, (όπως είναι το μάλλον σχετικό με τα ψωμάκια όνομα της!) βρίσκονται παντού στην Auckland, την μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Aν και μάλλον πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, φαίνεται να έχει δημιουργήσει σοκ και οργή στην κοινωνία της Νέας Ζηλανδίας.

Αισχρότατη χαρακτηρίστηκε η διαφήμιση αυτή από τον Lloyd Ashton, εκπρόσωπο της εκκλησίας αφού το σλόγκαν της: "Για περιορισμένο χρόνο. Κάτι σαν τον Ιησού.”είναι κατ' αυτούς ιδιαίτερα προσβλητικό.
“Αποτελεί έλλειψη σεβασμού για όσους πιστεύουν στον Χριστό”, δήλωσε ο ίδιος φανερά ενοχλημένος. “Τόλμησαν να κάνουν “πλάκα” με κάτι που άλλοι έχουν ως ιερό.”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin