Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Σάλο προκαλεί ντοκιμαντέρ με θέμα το θάνατο ενός ανθρώπου

 
Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία, ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται να προβάλει το BBC, με θέμα το θάνατο ενός ανθρώπου μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Ένας 84χρονος που έπασχε από καρκίνο και πέθανε την 1η Ιανουαρίου 2011, αφήνει την τελευταία του πνοή on camera.
Η επίμαχη παραγωγή, με τίτλο «Inside the Hyman Body», δηλαδή «Μέσα στο ανθρώπινο σώμα», θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαϊου. Η σκηνή του θανάτου, που θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα τηλεοπτικά χρονικά, θα προβληθεί στο δεύτερο επεισόδιο στις 12 Μαϊου.



Το BBC έχει δεχθεί σκληρή κριτική για το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ, όμως οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν φαίνεται να πτοούνται. Ο παρουσιαστής της σειράς, Μάικλ Μόσλεϊ, αναφέρει ότι: «Αυτή η σκηνή έπρεπε να υπάρχει στο πρόγραμμα. Μιλάμε για θάνατο και πρέπει να το δείξουμε».
Πριν από ένα μήνα, το βρετανικό κανάλι, είχε προκαλέσει και πάλι αναταραχή, όταν προέβαλε ντοκιμαντέρ με έναν 71χρονο, που έβαλε τέλος στη ζωή του, παίρνοντας μείγμα φαρμάκων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, είχαν προβληθεί ντοκιμαντέρ, με την πορεία της ασθένειας της Τζέιντ Γκούντι, πρώην παίκτριας στο βρετανικό “Big Brother”, που είχε προκαλέσει διεθνές ενδιαφέρον. Ακολούθησε η διάσημη ηθοποιός, Φάρα Φόσετ, που γύρισε δίωρο ντοκιμαντέρ, με τις θεραπείες, στις οποίες είχε υποβληθεί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin