Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες

 

Οι βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα, οι μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 17 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με  νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται στις βορειότερες περιοχές του ανατολικού Αιγαίου με λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες μέχρι το απόγευμα βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αρχικά με νεφώσεις, γενικά αίθριος αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin